Jump to content

maniouras

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av maniouras

  1. Ifall någon har problem med detta är ni välkomna att höra av er till mig.
  2. vad handlar det om förresten?
  3. grufman.. 9000 sek gick framlyktor på.. men glöm inte positions ljuset
  4. Dekra kan inte ge intyg för Xenon längre.. De kan ge intyg bara för två sittsiga bilar, har frågat dem och de kan inte ge intyg längre.. man måste tyvärr ha nivåreglering sa dem.. kuggades på detta ju... Lyktorna som jag har köpt är det bara att plugga in.. det är två kontakter som pluggas in.... sedan får man montera positionsljuset nere vid dimljusen.. samt blinkersen bak får man tejpa fast =)
  5. Jag fick köpa nya halogenlyktor till min gt500 2012 och nya blinkers bak (externa) och pos lyktor fram... så nu ska ja byta tillbaka till xenon.. ifall d e någon som vill hyra lyktor när ni e på besiktning är d ba att hojta =)
  6. tja blir d nån bilträff?
  7. Jo, Men problemet är att jag inte vill hålla på o mecka på den. Jag ringde till BP och de sa att den ska låta så mkt som en mustang låter orginal. Frågade då ifall de har någon aning om hur mycket en orginal låter o då sa han att det är upp till den som besiktar att bestämma om det låter för mycket eller för lite :S. Så frågan är om någon vet hur många decibel en "orginal" låter? =)
  8. Vet någon var gränsen för ljudnivån på reg besiktningen är? Jag har en Mustang Ht 1967 och är orolig att de ska klaga på det o att jag får nedlag på det. Det är nästan så att man måste skrika för att kommunicera när man står vid den! är tacksam för ett snabbt svar! =)
  9. Ok då vet jag!! Men jag tycker att Mustang Club i sverige ska ha en egen registrerings besiktnings man!! om vi är 1000 medlemmar så kan var och en av oss betala 25 kr/ månad.. det blir en månadslön på 25 000 då... haha
  10. Ok.. men du klarade besiktningen??? sa de något om ljudnivån på bilen?
  11. grymt! ska kolla... man köper då till en ford eller till vilken bil som helst?
  12. Hej! varifrån kan jag hitta torkarblad för min mustang FB 67? Jag vet att det finns i USA men jag behöver dem omgående så vet ni ifall det finns någon som säljer i sverige?
  13. Jag renoverade nyss min 67:a... man betalar för delarna hur mkt som helst och ändå får man plastiga grejer eller där d stå made in taiwan haha. Men jag har kört från tony branda, superior mustang parts, champion mustang och ett par andra. alla har varit olika bra. men det jag skulle rekomendera är att du tar från dem där d står Authorised by Ford lr nått sånt. (det brukar va en liten blå "etikett")
  14. Tja! Jag ska registreringsbesikta min mustang om nån vecka. Den är 67:a med en 302 motor i. Men enligt VIN numret ska den ha en 289. Den har dubbelförgasare från Holley och en lite Elderblock grejer på. Tror ni att den kommer gå igenom eller att ja ska få avslag pga motorn??? Jag vet inte riktigt hur många hk den har men mekanikern tror runt 300 hk. Nått mer jag bör tänka på? tack / ilias
  15. Tja! Jag ska registreringsbesikta min mustang om nån vecka. Den är 67:a med en 302 motor i. Men enligt VIN numret ska den ha en 289. Den har dubbelförgasare från Holley och en lite Elderblock grejer på. Tror ni att den kommer gå igenom eller att ja ska få avslag pga motorn??? Jag vet inte riktigt hur många hk den har men mekanikern tror runt 300 hk. Nått mer jag bör tänka på? tack / ilias
×
×
  • Create New...