Jump to content

bossrules

Medlemmar
 • Posts

  191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bossrules last won the day on December 2 2018

bossrules had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bossrules's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Hej! Är det någon som ligger på ett verktyg för att byta kompressorhjul på en GT500? Måste sätta tillbaka originalhjulet och det går inte att göra utan verktyget. Så ifall det finns någon som kan låna ut det mot ersättning så vore jag ytterst tacksam.
 2. Hej! Är det någon som kan svara på vilken mustang som var starkast direkt från handlarna officiellt och inofficiellt 1969-1970. Gärna med pålitliga källor. Det jag själv kommit fram till är att Boss 429 var specad till 375hkr. Men vad gav den egentligen??? Nu är jag intresserad av vad den gav standard inte någon version där det var bytt förgasare m.m. Sen hittade jag något om att man kunde beställa sin Mustang med 428 SCJ drag pack option. Blev inte riktigt klok på vad det innebar. Är det någon som vet? Var det en bil som var godkänd för gatan eller var det en ren racebil? Anledningen till att jag frågar är att jag försöker besikta min mustang som ombyggt fordon och då tycker dom att en ökning på 20% från den starkast modellen vore lämpligt. 20% ökning på 375hk gör endast 450hk. Kunde jag påvisa att det fanns nån modell med mer effekt så blir min framtid genast ljusare.
 3. Såg väldigt bra ut. Va kör du med för bredd på däck å fälg? Stort tack för tipset
 4. bossrules

  Koppling

  Hur gick det med kopplingsbytet?
 5. Hello! Försöker hitta fälgar till min -70 mustang. Siktar på 17*9, 17*9,5 fram samt 17*10, 17*10,5, 17*11 alternativt 18*9, 18*9,5 fram samt 18*10, 18*10,5, 18*11 bak. Problemet är att hitta fälgar med rätt ET/backspacing. Jag vill att fälgen ska ligga ut mot skärmkanten. Ska inte se ut som en Impala från -60 där hjulen är en halvmeter in i hjulhuset. Så tips mottages tacksamt
 6. Tack för tipset. Ny tank är beställd
 7. Hej! Är det någon som kan ge tips på någon firma som kan ha hemma eller fixa fort en bensintank till en -70?
 8. Hej! Vill börja med att säga att jag uppskattar allt arbete som lägga ner på vår medlemstidning. Men jag har en del åsikter som jag vill dela med mig av. Som jag ser det är det i dagsläget en kavalkad av bullar, kaffe, varm korv och vackert väder. De flesta inslagen är varandra lik. Det jag saknar är mera ingående fakta om vad folk har gjort med sina bilar eller kanske ingående reportage om någon ny eller för den delen gammal mustangmodell. Det var ett uppslag i senaste tidningen om en som renoverade sin svarta cab .Det var ett gyllene tillfälle att berätta mer i detalj vad han gjort, vart han köpt delar och kanske andra tips. Uppslaget med nya Shelbyn hade också varit mer intressant om man hade fått mer fakta. Nu kanske någon tycker att jag ska skriva själv. Nu gör jag inte det av flera anledningar. Sen är jag kanske helt ensam om denna åsikt. Så skriv en rad om vad ni tycker så att de tappra själar får veta vad folket i stugorna efterfrågar. Är alla andra nöjda med innehållet i tidningen så finns det ingen anledning att ändra på något. Sen kanske det finns någon annan som efterfrågar något helt annat. Ser fram emot era åsikter
 9. Hej! Har vi någon expert som kan svara på vad som är skillnaden mellan nav/bromsskivor fram på en Boss 302 -70 kontra en standard -70. Nåt skiljer men jag blir inte klok på vad.
 10. Hello eventuellt närmast sörjande. Skrivandet har flyttat till Sävar turbo så vill ni följa mina fram och baksteg så är den nya adressen http://forum.savarturbo.se/viewtopic.php?f=21&t=87616 Ha de bra
 11. Coolt bygge. Blir spännande att följa
 12. Är det någon som kan svara på ifall det är några mått som skiljer en Boss 302 -70 bakaxel mot en std -70 Mustang, spårvidd t.ex. Eller ifall det är några andra fysiska mått som skiljer dom åt. Att det är olika splines på axlarna spelar ingen roll.
 13. Hej! Är det någon som kan svara på ifall det är några mått som skiljer en Boss 302 -70 bakaxel mot en std -70 Mustang, spårvidd t.ex. Eller ifall det är några andra fysiska mått som skiljer dom åt. Att det är olika splines på axlarna spelar ingen roll.
×
×
 • Create New...