Jump to content

Jarmo

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Jarmo's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Var är alla Mustanger? Killarna från Gambia Motors har slängt in en rejäl näve Corvetter och vi bara tittar på ?
  2. Ska du vässa bilen så är det absolut värt pengarna.
  3. Kör på 4.10. Har haft den utväxlingen i många år på min manuella 05:a. Femmans växel är en ren överväxel och jag funderade aldrig på att begränsa till 3.73 när jag ändå tog kostnaden att byta. Har aldrig ångrat det. De där några hundra extra varven i motorvägsfart förändrar inte ett smack och femman är fortfarande en överväxel på den manuella.
  4. Kul Tävling med kanonväder! Schyssta bilder FRASSE! Jag körde den silverfärgade Mustang-05:an Bästa tid 7.702 sekunder. 147 km/h. Torskade i första elimineringen på en breakout (bracket är trixigt). Den orange-svarta Mustang sedan (67:an?) körs av Johan Rehnström boende i Västerljung Trosa. Det är en super gas bil som kör på 9.9 Sekunders index i vanliga fall (402 m) 201 meters banan klippte Johan på 5.91 sekunder i första repan. Banbreakout låg på 6.40 sekunder så resten av dagen fick han ta det bra mycket lugnare Den röda mustang GT:n var en helt original bil. Talade med den trevlige ägaren, tror att han sade att det var en 2008. Han körde med tokhala standard Pirelli Zero-däck. Han började med 9.4sekunders tider, som senare avslutades med 9.1 sekunder! Sjukt bra om vi jämför med den nya Hemi-challengern som i samma tävling mäktade med ca 9.08 Sek. Den gula Barracudan med svart stripe kördes av Bo Ragnebros fru. Samma Bo Ragnebro som är fet Super Comp mästare! med en 8.90 sekunders Plymouth Duster (402 meter). Kort sagt, en mycket trevlig tävling med massor av schyssta människor med jättefina bilar!!
  5. Okej. Betalt å klart. När öppnar besiktningen? (Svårt att hänga med när man inte har feesbook)
  6. Och för oss som kör utan facebook. Kan vi komma utan föranmälan?!
  7. Kul! Jag kommer. Mustang 05. Trimmad med grymt klistermärke å lite annat.
  8. Kan blygsamt meddela att Åländske mästaren i Drag race, gatbilar klass D (12,1-14 sekunder) vanns av en Ford Mustang GT 2005.
×
×
  • Create New...