Jump to content

insaneseb

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av insaneseb

  1. Jag har en liggandes som jag köpte av Håkan Prytz på Mustang Performance. Han har använt samma i sina bilar han byggt (Shelby Cobra bilarna). Alla rör är redan böjda och bockade, så det är bara att svetsa fast allt. Förstärkningsplattor mm finns.. Hör av dig om du är intresserad
  2. Jag bumpar en gammal tråd. Är det någon som har ett C&L insug? (http://www.americanmuscle.com/cnl-manifold-0509gt.html) Jag är på jakt efter ett i aluminium!
  3. Klart dem är! Jag har plågat min oerhört
  4. Jag kör min turbo matade -07a på E85 och har gjort det i ett år utan några problem. Kör jag hårt (bana) drar den 3 liter milen, gasar jag landsväg/stadskörning så ligger den på 1.8 liter milen. Innan körde jag på bensin, efter konvertering och en ordentligt mappning så fick jag ut ca 100hk mer. Det enda problemet jag har är att tanka, den slår av efter 10 liter och sedan får man stå och försöka pula i skiten i tanken. Det problemet hade jag även när jag tankade bensin..
  5. Hojta till om det blir mer mustang träffar nere i skåne/malmö så dyker jag upp
  6. BSR Performance Center Syd i Malmö (040-18 56 26). Krusegatan 50, Malmö. Prata med Marco, har samarbete med Håkan Prytz på Mustangperformance. Kanon duktiga killar.
  7. Jag vågar inte svara på det exakt. Vissa original lådor tål mer, andra gör det inte. Jag har själv bytt ut min till en tr-6060 samt en spec koppling för att få det att hålla. (Manuell). Allt hänger självfallet på hur mycket mer kraft du hade tänkt dig.
  8. Kan slänga upp det i veckan, har allt på jobbet
  9. Hej, Är lite nyfiken på om det är någon mer mustang ägare som tappat oljetrycket för att sen härleda felet till att det inre oljepumps hjulet spruckit?
  10. Jag har följt forumet till och från ett par år, men aldrig registrerat mig, men tänkte att idag är det dags. Jag har fått mycket hjälp av forumet, så tack hittills. Jag tänkte även fläka in i denna gamla tråd med att det du letar efter hittar du här: http://www.allfordmustangs.com/forums/2005-2010-mustang-gt-tech/167124-s197-supercharger-turbocharger-specs.html Jag har både kört med kompressor (saleen) och turbo (hellion). Idag rullar min mustang -07 runt med 800hk/1100nm, laddar 0.9bar (hellion turbo) och är helt jävla otrolig att köra. Ni förstår säkert själva!
×
×
  • Create New...