Jump to content

Yggdrasil

Medlemmar
  • Inlägg

    24
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Yggdrasil

  • Födelsedag 1965-04-15

Medlemsinformation

  • Stad
    Kalmar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Yggdrasil's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Tack Peter, har lite tid nu, att fundera. Det blir ju inte så mycket körning mer i år. Men kollar upp ditt tips.
  2. Har nu provat allt, även Bosses förslag och skiftat polerna för att se om magneterna är felvända. Inget funkar den är helt död. Bytt tillbaka till brytare och då funkar det klockrent. Skickar tillbaka skiten och försöker med något annat till våren, eller så behåller jag brytarna.
  3. Hej alla Jag håller på att byta till brytalöst system men får det inte att funka. När jag vrider på tändningen så får jag en gnista på stiften, men när jag försöker starta och startmotorn börjar, så blir det inga gnistor längre. När jag då sätter i brytarna igen så startar den utan problem och går klockrent. Har varit i kontakt med Hansen Racing och Norrlands Costum och fått en del tips men inget funkar. Har någon haft liknande problem? Monterade in ett Rally pack förra hösten, kan det påverka? Tycker att det inte skulle funka med brytarna monterade då heller eller? Börjar få ont i huvudet. CMC 3965
  4. Hej RoTe Jag är väl medveten om detta, men tänkte i alla fall kolla om detta företag varit i blåsväder. Men tack för varningen ändå
  5. Hej Är det någon som har någon erfarenhet av en importör som finns i Löddeköping och heter Dreamfactory? Har funderingar på att använda mig av deras tjänster.
  6. Tack Leif jag provar att skissa upp det med blyerts och packningarna till att börja med.
  7. Då var det dags att installera ponylamporna som ska sitta i dörrplåten. Det har inte varit några lampor tidigare så det behövs göras, försiktigt. Men hittar ingenstans var de ska sitta, dvs exakta mått. Har sökt på nätet flera gånger men inte lyckats hitta något. Lamporna sitter i bakkant på dörren men varifrån måttar man?
  8. Tack Lasse, kvällen är räddad, nya friska tag.
  9. Nä jag har inte lossat wiren. Jag får inte ut mätarhuset så långt att jag kommer emmelan med fingarna. Men det är inte wiren som är för kort för jag kan röra huset i panel rätt mycket.
  10. Hej allihop Jag är relativt ny på detta, men älskar det. Min första Mustang och den är en dröm. Jag håller på att demontera min musse -65 cab. Den ska på lackning och jag har bara instrumenbrädan kvar. Jag har lossat alla skruvar som håller mätarhuset, så den ligger lös. Men det verkar som det är någon klack i underkant som tar emot när jag ska dra ut det. Har försökt att vinkla överkant och dra ut den men vågar inte ta i för mycket utan att vara säker på att inte dra sönder något. Huset är löst både i höjdled och sidled så min fråga är, ska jag bara vinkla ner överkanten och dra eller sitter det något i underkant som måste plockas bort?
  11. Prova denna länken http://paintref.com/cgi-bin/colorcodedisplay.cgi?model=Mustang&year=1965&rows=50
  12. Ska klä om min1965 mustang med röd ponyklädsel. Exteriört är mussen raven black (PPG code 9000, 9300). Finns det någon färgkod för den röda färgen för bl.a. instrumentbräda?
  13. Har hört om dessa innan, kollar med dem. Hört något om Sjöholms lackering? Är de bra?
×
×
  • Create New...