Jump to content

KennY584

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About KennY584

  • Födelsedag 1972-10-16

KennY584's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Bra svar, då har man helgen räddad! wieeeeee!!!
  2. Någon som bytt och har en snabbguide eller tips? min läker som ett såll.
  3. har du släppt dom uppe vid rutan? och självklart dom under plastkåporna i hörnen och vid radion.
  4. Hehe! det var precis så vi luskade ut det.
  5. Ja den här lär ju behöva ses över lite först tror jag, stått undangömd sen -84 så det blir att kolla bromsar,byta oljor mm.
  6. Jajjamen! 351 2V, FMX, hade gärna haft en manuell dock.
  7. Tackar! Tanken var att bygga en replica på en bil som rullade i Sundsvall 86-91 och sen försvann men blev sugen att originalrenovera med då den är orörd matchnr.
  8. Nu har jag lyckats lagt upp bilder på objektet. Kommer mera när bilen står på svensk mark.
  9. Det ska vara en 2V original. mjo jag har förstått det Per, följt renoveringen av din bil och det var mycket matnyttigt med där. Ps. Har lagt upp dom får bilder jag har hemma på den nu.
  10. Numer ganska säker på att det är en Windsor, slänger ut en bild på en sliten sölig gammal stackare här.
  11. Det intressanta nu är att det ser ut som den har Cleveland och bilen ska vara orörd originalare, avställd sen -84 och ja Per jag vet att det är sportsroof men alla fattar vad fastback är.
  12. Kan man se visuell skillnad på Windsor och clevelandmotorerna? typ på bild. Råder delade meningar om vad min fastback i staterna har för motor.
  13. Äntligen efter lite tjafs med säljare står det klart att den är min. Lite jobb men det är vad jag drömt om, min 69 Sportsroof.
  14. Kommer lägga upp bild så fort objektet är hemma Har fått hört av andra att det är ett av dom bästa forumen som finns.
  15. Nybliven ägare av en -69 fastback med div. repjobb. Kent heter jag och bor i Sundsvall och har pysslat med diverse bilar och renoveringar sedan barnsben. Det här är min första Musse som jag äger och lär nog fråga en massa dumt.
×
×
  • Create New...