Jump to content

CobraJonas

Klubbmedlem
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av CobraJonas

  1. Red Line motorolja någon som vet om det är en bra olja till GT500?
  2. Vad har i för olja i en Shelby GT500 2007? I boken står det SAE 5W-50 full synthetic med Ford specifikation WSS-M2C931-B
  3. Just nu så håller jag på att sätta ihop bilen så jag kommer inte att besikta den förrän 2016 men kommer jag på något eller hör så meddelar jag detta.
  4. Stämmer, jag hittade mitt vin nummer på samma ställe men hur ska man förklara detta på besiktningen?
  5. Finns det någon som kan förklara Vin nr som börjar på *4T? Uppe på min innerskärm har jag skrapat fram detta vinnr, men mitt andra Vinnr som sitter i rutan börjar på OT05R som är en 428CJ.
  6. Om jag läser texten rätt så ska det vara en Boss 302, låter ju helt konstigt men i mitt VIN nr så är det en 428CJ
  7. Ok tack för svaret, detta har jag aldrig hört talas om
  8. Det nr som jag har hittat *4T och sedan dom sex sista i chassinr vad kan detta vara för nr
  9. På vilken sida hö eller vä? Jag har hittat ovanför fjädertornet under skärmen ett nr som är *4T och sedan dom sex sista på mitt chassinr. Jag har en 428CJ
  10. Tack för tipset, har nu gjort borrat upp hålet i nippeln det verkade lite igensatt i det lilla hålet som fanns där. En fråga till, är det du som har jobbat på SET?
  11. Någon som har ett tips vad det är som är sönder när det läcker på vä sida i trumman? Är det pack boxen som sitter i banjon eller kan det vara något annat?
  12. Lack från USA ger jag inte många kronor för, jag hade lackat den hemma i Sverige
  13. Är det någon som vet hur man justerar en skuff i sidled på machI-1970? Den är förskjuten till vänster och överlappar på bakskärmen med ca 7-8 mm.
  14. Är det någon som vet hur man justerar en skuff i sidled på en MachI-1970?
  15. Vore trevligt om vi som har en Tysklands såld Mustang "T5" kunde göra en träff eller först se hur många som har en T5 i klubben. Själv har jag en -71 MachI 429CJ
  16. Har köpt en GT350-69
  17. Tankade senast igår på en Shellmack och när det kommer upp i ca 35-38 lit så bubblar det bara och man får inte en droppe till Du är bilen bara 3/4 full.
  18. En lite udda fråga här på Mustangklubbens forum, jag har en Chevelle SS 454 1970 som inte går att starta när motorn och även startmotorn blivit varma men lägger jag på startkablar ifrån en annan bil som är igång så går det att starta den. Har provat med orginal startmotor och även en starkare startmotor det sitter även ett nytt batteri i.
  19. CobraJonas

    Svårtankat

    Finns det någon som har en lösning på att tanka bilen som avser nyare Shelby 2007? Röret blir fyllt och det blir svårtankat.
×
×
  • Create New...