Jump to content

Uffe58

Medlemmar
  • Inlägg

    18
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Uffe58's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Var på besikta igår, gjorde inget åt skylt belysningen. Gick igenom utan problem.
  2. Ja, tände väl lite för mycket, kunde kanske sagt att ge mig 5 min så fixar jag det, men va fan. Kan vara lite intressant och få fram vad som gäller!
  3. Var och besiktigade min Saleen Mustang idag,fick påbackning på att min skyltbelysning lyser vitt sken bakåt! Då påpekade jag att det sitter en liten reflektor så det lyser ned på skylten. Då svarar besiktningsmannen men jag TYCKER att det lyser vitt bakåt.Varpå jag ställer frågan om det är hans tyckande som gäller eller vad det är för kriterier som föreskriften säger tex vad är det för vinkel som gäller. Enda svar som man får är att enda ljus bakåt är rött,detta är inget nytt för mig,i mitt dagliga jobb ingår väldigt mycket fordonskunskap mot både Trafikverk och Transportstyrelse. Jag ber då besiktiningsmannen att få en skiss på vilken vinkel som gäller! Det skall gå att hämta säger han. efter en väntan på c:a 20min kommer han med 2man till,som ställer sig bakom bilen och kollar,den andre lägger sig på rygg och tittar upp och påstår att det lyser ned och bakåt! Är det ren jävla avundsjuka för att ngn råkar han en snygg potent bil?? Innan träffade jag en annan kille som besiktigade sin Mach 1,som dom jävlades med ochså bla om chassinr,de hade sagt du får skruva av framskärmen. Har egentligen inget emot besiktning,men det skall väl handla om trafiksäkerhet. är det ngn här på forumet som vet om det är ok med röd skyltbelysning,vore fräckt att jävlas! Kommer aldrig mer att använda mig av OPUS bilprovning SKÖVDE!
  4. Skylt lycktan är så jävla barnsligt,så jakommer att ta svart eltejp och vika lite snyggt sen åker det bort .
  5. Min bil är så pass ny så numret sitter synlingt i vindrutan. det var en annan kille där som hade problem!
  6. Var och besiktigade min Saleen Mustang idag,fick påbackning på att min skyltbelysning lyser vitt sken bakåt! Då påpekade jag att det sitter en liten reflektor så det lyser ned på skylten. Då svarar besiktningsmannen men jag TYCKER att det lyser vitt bakåt.Varpå jag ställer frågan om det är hans tyckande som gäller eller vad det är för kriterier som föreskriften säger tex vad är det för vinkel som gäller. Enda svar som man får är att enda ljus bakåt är rött,detta är inget nytt för mig,i mitt dagliga jobb ingår väldigt mycket fordonskunskap mot både Trafikverk och Transportstyrelse. Jag ber då besiktiningsmannen att få en skiss på vilken vinkel som gäller! Det skall gå att hämta säger han. efter en väntan på c:a 20min kommer han med 2man till,som ställer sig bakom bilen och kollar,den andre lägger sig på rygg och tittar upp och påstår att det lyser ned och bakåt! Är det ren jävla avundsjuka för att ngn råkar han en snygg potent bil?? Innan träffade jag en annan kille som besiktigade sin Mach 1,som dom jävlades med ochså bla om chassinr,de hade sagt du får skruva av framskärmen. Har egentligen inget emot besiktning,men det skall väl handla om trafiksäkerhet. är det ngn här på forumet som vet om det är ok med röd skyltbelysning,vore fräckt att jävlas! Kommer aldrig mer att använda mig av OPUS bilprovning SKÖVDE!
  7. Jag, är också nyfiken på detta! Undrar var man kan söka? Uffe
  8. Funkar bra nu, nytt batteri från mekonomen, ett Boch.
  9. Undrar lite om klockslag och plats 7-8/9 i Mariestad?
  10. Jag köpte ett nytt Bosch batteri på mekonomen i igår.rätt mått passar perfekt och ser snyggt ut.får vi se om det är batteriet som var skit,eller om det är ngt som drar,kan ju vara laddningsrelät!
  11. Jag varje helg om det är väder,är väl lite petig med att hålla den i fint skick!
  12. Har nämligen fått detta bekymmer på min -08. Står alltid med c-teck laddaren på .samt en startbooster liggande i bagaget,ifall om att!!!
  13. La vara kul och veta vad som hjälpte,eller du kanske inte har fått ordning på detta än?
  14. Tog ett tag att lära sig en del om forumet,men det var ganska lätt när man kom på hur man gör!
×
×
  • Create New...