Jump to content

hockeyfan

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av hockeyfan

  1. Hej, Jag har en 12:a GT som gått 4000 mil och skall lämna in den på service. Är det olja, filter och kupèfilter som behöver bytas eller är det ngt mer?
  2. Hej, Jag funderar på att köpa ngn av Magnaflows dämpare. Vill ha "lagom" muller som gör att man kan njuta vid landsvägskörning men höras vid gaspådrag. Ngn som har Magnaflow och vet om det är rätt för mina önskemål?
  3. Hej, Är det ngn därute som prövat det här på sin Musse? [h=1]BBK Performance Öppet Luftfilter med SCT X4 tuner/Custom tunes Mustang GT 11-14[/h]
  4. Blev en 12:a som jag är mkt nöjde med
  5. Hittade det här på en 12:a jag funderar på att köpa så jag ringde Ford och dom sa att det är bara att vända sig till närmaste återförsäljare. [TABLE=width: 100%] [TR=class: oddrow] [TD]05/27/2015 [/TD] [TD=class: mileage, align: right] [/TD] [TD]Ford Motor Company [/TD] [TD]Manufacturer Safety recall issued Recall #15S21 DRIVER AIRBAG INFLATOR REPLACEMENT Locate an authorized Ford or Lincoln Mercury dealer or call 866-436-7332 to obtain more information about this recall [/TD] [/TR] [/TABLE]
  6. Hej, Jag tänkte slå till på -12:a och det finns två på blocket den ena har gått 4400 mil (silver) och den har lite extra utrustning ( ca 35 tkr nytt) och den andra har gått 2500 mil(svart) båda i kanonskick priset på den med 4400 mil är 10 tkr lägre. Tar gärna emot tips på vilken som är bästa köpet.
  7. Hej, Jag undrar om det är fler som märkt att Mustanger med års 11-12 verkar svårsålda? Finns en 11:a på blocket som gått 1200 mil för 299tkr den har vart ute ett halvår. Ryktet gör gällande att det är Camaro som gäller. Synpunkter mottages.
  8. Kan tycka att det är bedrägeri och och på sätt olagligt därmed straffbart.
  9. Det intressanta är ju prisbilden där Teknikens Värld nämner 400 tkr som ett pris medan de som ligger ute nu på nätet via import betingar ett pris på 500 tkr . Skall man konkurrera med Camaro bör man ner på 400 tkr där ligger Hedin Bil på sin Camaros för 2015-års modeller.
  10. Tycker jag låter som en bra idé om dom inte har en carfax att visa upp och den bör man nog dubbelkolla så att den stämmer med numret.
  11. Inte sett ngn hos Bilia i GBG ngn annan som har gjort det?
  12. Hej Lenny, Återkom gärna ifall det blev affär på Mustangen. Man har ju läste en del om dom så det skulle vara intressant att se vad som är sant och inte.
  13. Tack, det verkar lite halvlurigt om man säger så kanske skall sikta på en 2013 istället….
  14. Hej, Jag går och funderar på att byta upp mig till en nyare musse men jag har läst mig till att det är stora motorproblem på modellerna mellan 2011-12 är det ngt ni därute känner till?
  15. Gör du så lovar jag att bjuda på en kall i pausen
  16. Hej igen! Såg att du skall plocka hem en 2011:a från USA får man va nyfiken och fråga vad den landar på och vilken kanal du använder där?
  17. Tackar;) skulle eg väntat till i vår men så stod den bara där och så var man såld ….
  18. Tackar! Med tanke på vårt gemensamma intresse så kanske du rullar neråt för att kolla finalserien om ni nu tar er dit vill säga;)
  19. Tackar nu hoppas vi på en snar vår bara!
  20. Hej alla sköna Mustangfantaster:D Jag köpte min drömbil i spt en -06 (V8) med ca 6000 mil på mätaren som nu står i vinterförvaring och längtar efter våren. Sj bor jag i Mölnlycke jobbar som med sälj och bara älskar Frölunda Indians!! Lägger upp en bild så ni kan se hur pärlan ser ut.
×
×
  • Create New...