Jump to content

Revesjö

Medlemmar
  • Inlägg

    26
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Revesjö's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Omdömespoäng

  1. Tänkte fixa glappet i min styrsnäcka som inte gick att justera bort. Fick tar på en snäcka med den har inte hel axel upp i ratten utan splinsad direkt efter växeln. Går det köpa en ny rattstången eller är det omöjligt att få den att passa?
  2. Har en 66 ht, när jag accelererar för fullt så får jag däck tjut från framhjulen. Och den sliter på insidan. Hjulen står rakt eller allafall inte towout som man skulle kunna misstänka. Bustningarna som sitter på stagen framför länkarmarna är bytta. Vad är det mera som man vara så katastrofalt fel?
  3. Kollade även med Rolands och köpa ett bättre begagnat säte. Men det skulle bli 4000 med frakt. Det var lite över min budget.
  4. Köpte från USA, någon hade en klädsel i ett förråd, 1500 spänn med frakt.
  5. Jag ringde till dom och dom kunde bara fixa hela kit och dom hade ändå inget hemma så dom hade varit tvungna att beställa ändå.
  6. Man tackar, cjponyparts har en bedrövlig hemsida. Jag vill ha typ original utseende. Skall kolla lite. Tack för hjälpen
  7. Borrade ett hål lite längre ner på spaken. Nu växlar den hur fint som helst. Jag vet....... Aja baja men vad gör man när man inte har oändligt med pengar.
  8. Klädde om framsätena för många år sedan. Men nu tänkte jag ge mej på baksätet. Är det någon som vet var man skall köpa detta utan att bli ruinerad. Kollade med vp autoparts men dom säljer bara i kit med framsätet.
  9. Detta är friläge, spaken är fortfarande för långt bak. Dom skall väll stå rakt upp.
  10. Detta är när trean är i alltså väldigt långt bak. Nästan så den tar 1,2 spaken om man har på staget till växelspaken.
  11. Jo visst men du känns det snart som vore bättre att byta bil. Men tack för alla visdoms ord. Jag får se hur jag gör.
  12. Kan man på något sätt byta gaffel utan att plocka ner lådan? Ser ut som om jag tar bort locket så ramlar gafflarna ner och sedan ser det ut att blir svårt att få dit dom igen när locket sitter på sidan. Det är ju ändå lite skumt att fyran går i så fint.
  13. Fyran klickar i hur fint som helst, kan en gaffel blir krokig? Jag hör inte ens att kuggarna gnäggar. Jag kommer alltså inte fram till treans drev.
  14. Ingenting, jag bara montera den.
×
×
  • Create New...