Jump to content

Ung och dum

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Ung och dum last won the day on 2 december 2015

Ung och dum had the most liked content!

Medlemsinformation

  • Stad
    Åland

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ung och dum's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

2

Omdömespoäng

  1. Om jag tar enligt bilderna så verkar det som att det är en 302w. Tyckte dock att den var bredare mellan topparna än en polares 302a, ska måtta på hans motor igen och se.
  2. Tjenare, Är osäker om motorn i min mustang är en 302w eller en 351w hur kan man kolla det utan att behöva skruva upp den? Sen måste jag höra om det stämmer att insuget skiljer sig mellan Windsor och cleavland?
  3. "vehicle warranty number" Börjar på 5, vilket borde betyda att det är en -65a har jag för mig
  4. Tack för svaren, verkar som att bigblock blir ett senare projekt men blir nog en ny crate motor isåfall. Mvh Emil
  5. Eller någon annan bigblock som kom orginal skulle också funka
  6. Någon som vet vart man ska vända sig om man vill ha en 427a och hur mycket en sådan kan kosta?
  7. Tyckte själv att det var konstigt men han tyckte att sålänge chassienumret stämde så skulle den gå att besikta. Tror han räknar det som ett ombygge. Inte kan det väl vara papprena det är fel i? Hadde även över en ganska duktig mustang-nisse och tittade på den, han sade att chassienumret hörde till en 67a. Vet inte riktigt vad jag ska tro, ska dyka längre ner i soppan och rota o se om man får fram något.
  8. Tjena, hurdana fästen är det till 69ans mustangs kråmlister till fronten? Ska de vara någon fyrkant med gängor?
  9. Chassinummret på vänster sida stämmer med papprena, dock ska det finnas ett nummer under plåten på höger sida som jag måste kolla. Besiktningsmannen sa att de ska gå att besikta. Dock skulle det kunna stå rätt i papprena, för mig spelar det igentligen ingen roll.
  10. De värsta är ju att jag vill ha 67an, blir då antagligen att ta allt som passar ur 69an och stoppa in i 67an, sedan säljer jag väl den tomma 69an. Har inte planer på att göra 67an till något originalskick men har inte tänkt att det ska bli billigt.
  11. 69an har varit svensk reggad har jag för mig då han som jag köpte den av hadde precis fått den från Sverige när jag köpte den, väger in den och reggar den på Åland så då blir den finsk. 67an är har varit finsk reggad fast har varit avställd sen 1983 har jag för mig, är typ 10 ägare och deras papper att hålla koll på, men sen blir den nog också finsk reggad. Borde jag alltså plocka motor och mellanaxel från 69an och kasta i 67an? Kan man sälja ett 69ans chassi för en vettig peng? Hadde gärna tagit mera från 69an, synd bara att inte mycket passar mellan 69an och 67an
  12. Japp, 67an är en gammal racebil. Papper finns på båda, 69an är bara att vägas och besiktas. 67an är det lite krångel med då det står att det är en 65 hardtop i papprena, undrar då om det är någge pappers strul eller om man kan ha byggt om en 65a till en 67a? Måste kolla mer in på de. Dock var en besiktnings kille och tittade på den och den ska gå igenom besiktningen endå. Vad ligger värdet på dom så som de är nu tror du? Är lite rädd att jag köpte 67an för dyrt, så verkar de flesta tycka iallafall.
  13. Tjena, tänkte höra vad som skulle vara de bästa att göra i min sits. Har en -67 Fastback som jag tänkte fixa upp och ha som brudmagnet, dock så är det iprincip bara ett skal (bakaxel, Bromsar, styrning finns). Köpte senare en billig (?) -69 för 7000€ för att plocka delar från den (motor, avgassystem och mellanaxel mm.) och stoppa i -67an. Dock så tycker jag att 69an är riktigt fin i chassit och inredningen är det inte mycket fel på heller. Om jag nu skulle få -69an såld till ett vettigt pris så kan de ju löna sig att fixa upp smådetaljer så som smålampor, kråm detaljer osv. Hur mycket ligger en -69a med en 351 på i hyfsat bra skick? Får jag mer än 7000€? Vad skulle ni ha gjort i min sits? Är säkert uruselt förklarat så fråga på om det är något jag missat.
  14. Tjenare, Emil heter jag och tänkte kasta mig in i detta forum då jag är ganska ny med både att skruva bil och äga mustanger. Är från Åland men hoppas det är okej att man hänger på detta forum endå. Har ägt en Ford capri i 3 år funkade helt okej att glida runt i som första bil, men suget på V8 blev bara värre så jag köpte ett par mustanger nu i år. Äger just nu en -67 Fastback och en -69 hardtop. 69an har en 351 i sig medans 67an är i princip bara ett skal ennu, jagar efter en ordentlig motor att kasta i. Fråga på bara om det är något jag missat. Hoppas man är välkommen, mvh Emil
×
×
  • Create New...