Jump to content

BigShadow

Klubbmedlem
  • Inlägg

    95
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    12

Allt skrivet av BigShadow

  1. Hej! Undrar hur det gick med ovan problem? Var det batteriet som var felet? /Nyfiken
  2. Jag skaffade detta kit från McGard, som har funkat mycket bra till mina svarta fälgar under alla år: https://www.summitracing.com/parts/mcg-84527/make/ford/model/mustang/year/2016
  3. Jag röstar för H-pipa, det har jag tillsammans med Borla S-Type axle back. Jag är mycket nöjd! Du kan höra lite av ljudet i min video från häromdagen.
  4. Första bilagan ville inte låta sig visas, så jag testar igen med en bantad version... Nån annan som varit ut och åkt idag?
  5. Äntligen lite skönt väder så man kan sträcka ut med Musse efter vintern! Vårtecken 2022 720P.mov
  6. Skulle jag behöva byta huv, så vet jag vilken jag skulle skaffa:
  7. Jag tycker att den största vinsten var att montera BMR's Cradle Bushing Lockout Kit, Level 2 (artnr CB005). Att få detta fixat var som dag och natt för bakvagnens beteende. Slippa wheel-hop och att bakvagnen inte längre kunde röra sig i sidled (10 cm kändes det som) vid hård acceleration... Se video på länken: https://www.bmrsuspension.com/?page=products&productid=1543 C:a 1:30 in i videon visar de skillnaden mellan original och när lockout-kitet är monterat. Ps.Sen har jag gått över till Michelin PS4S däcken, som håller längre och ger bättre grepp än original Pirelli P-Zero.
  8. Kul att kunna köpa bil i USA! Smaken är ju som baken, men eftersom du önskar synpunkter, kommer mina här: - Jag skulle ha valt Handling Package också, mest för att jag tycker de fälgarna är så snygga, men också för att jag gillar vinge på bakluckan. - De flesta gillar ju svart, men jag har svårt att hålla mina bilar rena, så jag vill gärna ha en mer förlåtande färg. En som ger bra accent till alla mörka detaljer (utan att sticka för mycket i ögonen) tycker jag är fighter grey, se bilaga. Lycka till oavsett val!
  9. Jag har varit hos Grufman flera gånger och är mycket nöjd. Har inte gjort just service, men de har monterat avgassystem, sänkfjädrar, mm och gjort fyrhjulsinställning.
  10. Det där med ljudet beror ju på tycke och smak... När jag hämtade ut min nya 2016 GT så tyckte jag att den knappt lät nåt, så det jag ju tvungen att göra nåt åt. Till att börja med köptes Borla S-Type Cat-Back system. När jag sen tyckte att det behövdes lite mer ljud, så skaffade jag en H-pipa. Och nu är det perfekt. Ibland när man ska iväg tidigt på morgonen, tänker man att det skulle varit bra med ett ställbart system... Men sen glömmer man det, för när man startat bilen är man alert och glad! Skickar med ett klipp, men ljudet skär sig ofta på film så man bör helst lyssna på riktigt innan man bestämmer sig. Nu finns det ju ett antal bilar att lyssna på, men det var värre 2016 när det knappt syntes några Mustanger av denna generation på de svenska vägarna. IMG_3600.MOV
  11. Nu när du har köpt vinterdäck är det bara att prova på! Det går bra att köra på vintern. Regn/snöläget gör att det blir lugnare, men man gasar ju inte lika mycket ändå som på sommaren med torrvägbana och bra däck. Jag finkör bara då och då på vintern när det är finväder, men känslan att starta motorn och höra ljudet är lika härligt varje gång!
  12. Stort Grattis! Äntligen en GT500 i Sverige! Känns inte som att du behöver göra så mycket mer med denna bil...
×
×
  • Create New...