Jump to content

MChrill

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Motala

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MChrill's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Tack för svar och input. Jag har köpt modulen från Gruffmans där man tar bort den rinnande blinkersen, har också satt dit led-blinkers men de är på tok för tjocka för att det ska se bra ut. Letar tunnaste möjliga nu.
  2. Jag har inga som helst vibrationer i min. Den har rullat ca: 1100mil. En 2016 GT manuell. Ska också tillägga att jag bytt till aluminium kardan.
  3. Du råkar inte ha en bild?
  4. Borla Touring Cat-back med svarta ändrör. Låter rejält utvändigt när man trycker på men det låter inte allt för mycket i kupén. Kan prata normalt oavsett hastighet.
  5. Har importerat en 2016 5.0GT från staterna. Som ni kanske vet så är det röda bakljus med våg-funktion i blinkers. Detta är inte lagligt i Sverige så nu har jag köpt en modul som tar bort själva vågfunktionen. Nu behöver jag antingen byta bakljusen till Europa modellen eller monter LED-stripp blinkers. Jag föredrar den senare varianten då Europa ljusen inte kommer göra sig på bilen plus att de kostar 12000:- Är det någon som har en aning om var man kan köpa, tunna, mycket tunna led-stripps som är vattentäta? Är det någon som har motsvarande monterat på sin bil och köpt själv för montering eller köpt en bil av en handlare som har monterat dessa innan besiktning? Vet att det är någon handlare som importerat och då monterat dessa men minns ej vilken handlare det är?
×
×
  • Create New...