Jump to content

O.Viking

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Soten Fiskarby, Ödby Ö
  • Yrke
    Produktchef
  • Intressen
    Båt och bil

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

O.Viking's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. Någon som provat dessa? Fungerar de i så fall bra? Kanske det fler varianter?
  2. Fick detta svaret från Ford igår. Hade bokat tid för byte igår men när jag kom hade de inte rätt del och recall var borta. Från Ford... Tyvärr har det uppstått en liten förväxling – Europa finns ännu inga delar för 2013-2014. Därför har också 15S21 ”släckts” för dessa bilar så att de inte visas i Fords system. I skrivande stund har man temporärt stängt kampanj 15S21 på bilar av årsmodeller 2013/14 inom EU. Detta ändras vid ett senare tillfälle då äldre bilar prioriteras före nyare dito (på grund av att risken för en felaktig gasgenerator är större ju äldre bilen är). Denna kampanj, 15S21, berör i stort sett endast tidigare modeller av Mustangen, ex. 2005, så därför listas den så i vårt utskick till våra auktoriserade verkstäder men även internt, vi skall se till att att rätta till detta.
  3. Sänt mail till Ford centralt för att närmaste förhandlare som kan byta, hade recall på min också efter kontroll på US Ford registreringssida. Enligt senaste historik här så ser det inte ut till att vara något problem längre?!?.
  4. Fick hem min 2013 v6 cab idag. Väldigt nöjd.
  5. Finns det någon som vet vilken storlek som är optimal till en Mustang 2013 V6 Tänker då på att de bygger maximalt ut,både med ET och bredd på fälg. Det skall å andra sidan inte slita mer än nödvändigt på framvagn. Så optimal estetiskt utseende som tar hänsyn till så lite extra slitage som möjligt. Någon som tänkt samma tanke och menar sig han funnit komprimissen? Ola
  6. Pratade med en servicetekniker på jobbet som tidigare jobbat som bilupprättare och USA bil fan. Han menade generellt sett utav bild att detta inte var något speciellt svårt att räta upp och dra ut. Han säger att Mustang biler med några år på nacken är värda lite och att de därför blir kört till skrot i stället för reparation. i Norge och troligen Sverige hade denna bilen blivit reparerad pga av ett mycket högre listpris. Kanske man måste göra en vurdering från tillfälle till tillfälle. ?
  7. Behöver hjälp. Nästan alla mustanger som importeras är krockade har jag förstått. Är det som att köpa katten i säcken, i Sverige hade kanske samma bil blivit reparerad. Men i USA där de kostar noll och nix skall inte mycket till för Salvage.
×
×
  • Create New...