Jump to content

5 bultat svep/sprängkåpa c4


Recommended Posts

Palle, from 65 års modell byttes till 6-bultad sprängkåpa. 5-bultat satt bara på 64½ (och tidigare), det är därför det är så svåra att hitta. I princip togs inga 64½ Mustanger in till Sverige, och de flesta andra 63/64 Fordar hade manuella 3 vxl lådor, så det blir troligen till att leta i USA.

Link to comment
Share on other sites

Jo jag har nog upptäckt att de va inte lätt o hitta här hemma inte hmm. Har nog pratat med dom flesta ford gurus i sverige. Har hittat nytillverkade i usa. Men dom hade inte mellan plåten så de blir o fiska på nätet en stund till. Tack för infon iaf.

// Palle

Link to comment
Share on other sites

Kan det ha varit din fru/sambo/tjej (Mariana eller något liknande?) som jag pratade med tidigare idag? Hon ringde till min kompis Per (ett mobiltelefonnummer med en faslig massa 9:or i) och han räckte över luren till mig istället.

Vi var på Sösdalaskroten när hon ringde ( http://www.sosdalaskroten.se/ ) och jag tittade igenom alla lösa svep jag hittade till C4. Jag tittade även på de kompletta C4-lådor som fanns där. Tyvärr blev det inget napp. Det fanns cirka 6-7 stycken svep/hela lådor, men allt var till nyare med 6-bult.

Jag tänkte bara rapportera hur det hela avlöpte, och att ni inte behöver leta på Sösdalaskroten. Lycka till i ert fortsatta sökande.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...