Jump to content

Värmeproblem


Hillstream
 Share

Recommended Posts

Nån som sitter inne med tips om vad som kan vara som problemet med att min 67:a med 302 motor inte verkar komma upp i rätt temperatur? Har nu bytt termostat men ser inte att det varit nåt problem med den gamla. Tempmätaren går inte upp till normal temperatur och värmen från värmepaketet är inte heller vad den borde vara. Förbryllande? Kan ju vara tempgivaren men då borde det i alla fall bli varmt via värmepaketet.:(

post-4779-144839257721_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kan vara en kombination av "fel" eller upplevda fel.

Värmen från värmepaketet kan ju vara dålig pga en luftficka...eller att slangarna sitter felkopplade - har varit med om, vid flertal tillfällen, att man växlat placeringen av slangarna och då upplevt sämre värme. Ford lämnar ju, i tex Shop Manuals, en bild på hur de skall dras.

Tempmätaren på en Mustang visar alltid "lågt"... vid en 82 graders termostat står den helt normalt väl under mitten. Vid 92 graders termostat står nålen i lod.

/Claes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...