Jump to content

Vindskydd


Stefan_A

Recommended Posts

Installerade vindskyddet i bilen härom helgen - vilken skillnad! Kan varmt rekommenderas om ni nu inte behöver använda baksätet alltid (eftersom det täcker över detsamma när det används).

Beställde en "WINDSTOP COMFORT SCREEN" för $376 från California Mustang. Fästena monteras bakom plastskenan till cab.skyddet (om man nu använder ett sådant). Skruvas fast med nya skruvar som medföljer i satsen (byter ut två befintliga och sätter dit två nya). Blev lite misstänksam eftersom monteringen inkluderade att skära i ryggstöden, men tro det eller ej, det fanns minsann förberedda (och gängade) hål i plåten bakom vinylen. Så det var bara att skruva dit (OBS! Torxx).

Sedan går det på några minuter att montera på och av vindskyddet. Inga problem att köra i motorvägsfart utan tak nu, all turbulens är som försvunnen. Dvs sidorutorna uppe och vindskyddet uppfällt.

Kommer att lägga till ett par bilder så snart som jag fått rätt på min server igen :evil: I väntan på det så finns en bild på http://store.cal-mustang.com/cm_able/showdetl.cfm?&DID=7&Product_ID=7175&CATID=20&CM_SA=0

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...