Jump to content

Stefan_A

Medlemmar
  • Inlägg

    146
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

Stefan_A's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Så var det tack och adjö till Mustangen, fick sålt den idag. Nåja, det har varit ett trevligt år tillsammans. Kanske blir återfall framöver, vem vet. Nu väntar nytt badrum etc i huset istället. Tackar för ett trevligt forum, med många trevliga människor. Lycka till med era bilar, med förhoppning om en lång och solig sommar. Vår hemsida, http://2001gt.com, kommer att försvinna inom kort.
  2. Beställde mitt hos 50Resto.com, kostar en slant men det ser bra ut och kom hem på en vecka. I Sverige är det väl Blocket som gäller, ingen idé att köpa via importfirma (tycker i af jag) i detta fall.
  3. Du kan ju köpa min bil, är till salu på annonssidorna, så får du med handbok som passar ;-)
  4. Handbok till lite senare Mustang finns på http://www.bullittarchive.com som .pdf
  5. Försöker använda 2:a bilen till och från jobbet, men det är svårt när solen skiner Nåja, den är kul på sitt lilla vis. Nya fälgarna är på plats, fjädrar beställda och på måndag blir det ett besök hos Dahlbäck Racing i Borlänge med den.
  6. Om jag inte är helt galet på de så använder man ozonbehandling för att få bort röklukt, borde väl fungera även med avgaser. Kolla med någon saneringsfirma, eller möjligen någon rekonditioneringsfirma typ Mr Cap eller Ditec. Stod den med motorn på under överfarten?
  7. Grattis, bra årsmodell ;-) Ser ju snyggt ut på korten. Har lite små märken på min också, inte på huven men väl på stötfångarna fram och bak. Du har ju en solidlack på din så det borde inte vara några problem att få det snyggt. Har kört nedcabbat i tre dagar nu ;-)
  8. Du kunde fortsatt på min tråd lite längre ned också http://www.mustangclubsweden.se/phpBB2/viewtopic.php?t=5636
  9. $200 för en sats Bullitt-fjädrar på 50Resto.com. Men med tanke på hur väghållningen är i original så tycker iallafall jag att du borde fundera på en vettig sats, t ex Steeda G-Trac Stage 1 och Steeda G-Trac Stage 2. Då får du ett bra paket med fjädrar, dämpare och lite andra godsaker. Går på $1050 hos Steeda. Fjädrarna i det paketet skall sänka 1"-1 1/4". Tänker själv lägga på de två paketen på min -01:a för att få till väghållningen. Just nu har de pengarna hamnat på en annan bil i famlijen dock :-(
  10. Har nu lagt till lite bilder från Elmia på hemsidan http://2001gt.com, titta längst ned på "Galleri" sidan. 27 bilder på blandade Mustanger blev det. Kvaliteten är vad den är, lite si och så med belysningen bitvis därinne samt inte alltid så lätt att komponera bilderna som man vill med folk annat ivägen.
  11. Och direktlänken till Ford; http://media.ford.com/newsroom/feature_display.cfm?release=20294
  12. Blev en runda med cabben nere i helgen, gäller bara att vrida upp värmen och sjunka ned i stolarna så funkar det
  13. Beror lite på hur långt du har att köra, det finns ganska mycket prylar av typen vita blinkers till Volvo 240 där också... Vi pratar inte SEMA Show här, men visst kan man hitta en hel del kul iallafall. Bland annat skall ju nya cabben visas på Elmia, och det kan ju vara värt ett besök i sig. Sedan skall väl förhoppningsvis Andreas "GT" och Elofssons Cobra vara där också.
  14. Är nog Mustangen som gäller dit också, blir Mustang till tyskland under Påsken iallafall.
  15. Skall till Tyskland fredag-söndag, så då återstår bara måndag för vår del. Får väl hänga på låset på morgonen ;-)
×
×
  • Create New...