Jump to content

Ingen tank/temp


 Share

Recommended Posts

Du ska inte ha ström på kabeln till givarna, om du jordar sladden till oljetrycket och mätaren går upp på full och det samma med tankgivar kabeln så är regulatorn hel och givarna trasiga. Men har du kollat så att inte den lilla säkringen gått sönder den korta det är den som sköter instrumenten.

Link to comment
Share on other sites

Angående regulatorn som var en fiffig lösning på 60-talet så är de nya rätt värdelösa.

"Made in India" eller var de nu görs så kan de vara trasiga redan när man sätter dit dom eller så ger dom fel puls.

Som ett tips är att installera en elektronisk regulator.

Se tidigare inlägg om det här om du är nyfiken för de funkar kanon och kan justeras om man väljer det

http://www.mustangclubsweden.org/threads/5045-Elektronisk-sp%C3%A4nningsregulator/page4?highlight=conrad

Link to comment
Share on other sites

Hm har du kollat så inte något kontaktstycke gått isär, eftersom oljetrycket funkar så verkar det vara konstigt att det skulle vara regulatorn prova att jorda oljetrycks kabeln och se ifall den går i topp.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...