Jump to content

Behöver lite tips


NackaBosse

Recommended Posts

Har bytt min grill till en Mach 1 grill med urtagen för dimstrålkastarna. Grillen, lyktsargar och linser (i plast) är monterade, men nu har jag ett svart hål bakom linserna. Behöver tips på att "fejka" att det finns en reflektor och lampa bakom linsen. Idén med det hela är ett lite tuffare utséende på fronten, inte att få lamporna att fungera. Behöver även den kromade sargen runt själva lampglasen, som också bildar ett kors över dessa. Har letat som tusan men hittar dem inte.

Ändrade %s av %s (%s)
Link to comment
Share on other sites

Hejsan jag har gjort samma sak på min 70 cab. betydlig roligare front. Mina är inkopplade och fungerar. Det finns silverfärg (ser nästan ut som krom) på Biltema som du skulle kunna måla med så det blir blankt.Den färgen har ja målat lamppottorna till bakljusen och har jättebra bakljus och bromsljus.

Link to comment
Share on other sites

Jag struntar i lamppottorna. Nu har jag hittat de kromade sargarna med korset över glaset på E-bay. Visserligen inklusive lampglasen, som jag redan har. Det var auktion och jag har lagt ett bud, så nu får vi se. Att hitta nya verkar helt omöjligt.

 

Link to comment
Share on other sites

Fick lyktglasen igår. Rejäla grejor i metallram men plastlinsen i ena ramen var dåligt. Som tur är hade jag ju redan två nya, så det högra som var dåligt kunde jag byta ut. Montering direkt med två M4 skruv med mutter på insidan. Nu är det bara den svarta plastramen runt insatserna som ska dit. Original fästpunkter saknas (det är ju bara fejk) så det blir nog med superlim.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...