Jump to content

byta stol


galanz

Recommended Posts

Verkar finnas både Sport och Standard beroende på vilken bil du har. Men tänk på att du kan köpa nytt skinn till både framstolar och baksäte för $700. Ett problem med att bara byta en stol är att med största sannolikhet kommer skinnet att skilja sig från det övriga i din bil. Byter du klädsel på alla stolarna inkl. baksätet så blir det enhetligt (och snyggt). Ta en titt på 50Resto.com http://secure.50resto.com/product1.cfm?SID=1&Product_ID=1999&Category_ID=1096

Link to comment
Share on other sites

Som sagt , det finns nog inga genvägar vad gäller importen. Om du nu inte råkar känna någon som skall ta hem en bil från USA, isåfall kanske du kan få med det som reservdel till den bilen. Kvitton med "with spares" har fungerat från England iallfall.

När det gäller själva bytet av klädseln så kan du ju antingen göra det själv (finns en del böcker i ämnet) eller så vända dig till någon firma som sysslar med sådant.

Sök på Sadelmakare på Gula Sidorna så får du upp ett antal firmor som även håller på med bilinredningar.

Angående din fråga om kvalitet jämfört med original så borde det inte vara något problem, Mustangen har ju inte bilhistoriens bästa kvalitet på sitt skinn. Så blir det någon skillnad så lär det bara vara till det bättre.

Med tanle på att VW skall ha 19.000 kr extra för att stoppa skinnklädsel i min nya Golf så verkar 4.600 plus lite avgifter rätt ok :shock:

Vill du spara pengar så går det ju alltid att välja vinyl istället för skinn. Beror ju på vad du skall ha bilen till, hur länge du tänkt ha den samt om det är en cabriolet eller coupé.

Link to comment
Share on other sites

fattade aldig på hemsidan hur man anger färg men annars verka ju det lovande........

anledningen jag e petig på pengar är att bilen bara ska ägas nästa sommar så man vill inte lägga ner hur mkt som helst men det e väl antagligen lika bra o satsa på skinn när man väl byter (btw det e en gt cab det gäller)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...