Jump to content

Michael lauridsen

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Michael lauridsen

  1. Toppen! Det var precis det jag letade efter. TACK!
  2. Är det nån som har ett helt färgschema för motorn? Blocket ska vara blått men hur är det med andra detaljer. Remskivor, bensinpump osv.
  3. Har under flera dagar försökt att få ur nyckeln ur mitt tändningslås. det går inte att vrida tillbaka nyckeln till det läget där nyckel går att ta ut. jag har provat att byta till ett nytt lås utan att lösa problemet. Nyckeln går bra att ta ut när man tar bort hela låset men när låset sitter där det ska går det inte att få ut låset. jag har definierat problemet till att det har något att göra med den stång som går till växelförararen. man ska inte kunna ta ut nyckeln om växeln inte ligger i parkering. Jag har provat att dra i staget utan resultat . man vi ju inte gärna ha sönder något. Är det någon som har tips på hur jag ska få till så att jag kan flytta nyckeln till rätt position där den lossnar?
  4. Fick du ordning på detta? jag har precis samma problem på min mustang.
  5. jag har samma problem med startnyckeln på min bil. jag provade att byta lås utan resultat. har du löst problemet?
  6. Problemet är löst. jag köpte en ny låssats och borrade ut det gamla låset. Tidsåtgång: Oroa sig och försöka undvika borra ut det gamla låset = 40 timmar Borra ut det gamla låset och ersätta med nyt =2 timmar Damsuga och göra snyggt i kupen efter borrningen = 1 timme Nu fungerar allt perfekt igen!
  7. OK ! tack för svar. det verkar som jag blir tvungen att borra ut låset och köpa en ny lås/nyckelsats. Michael
  8. Hej jag har en HT-72a med ett udda fel. rattlåset verkar ha totalpajat. jag kan inte få rattlåset att släppa och jag kan inte vrida om nyckeln i låset. När man sticker in nyckeln i låset känns det inte som om det finns något motstånd alls inne i låset. Efter tt ha försökt vrida ratten åt olika håll utan att nå något resultat beslöt jag mig för att plocka av ratten för att komma åt låset inne från rattnavet. det finns ett litet hål man ska peta in ett gem eller liknande för att få hela låskolven att lossna så att man kan byta ut den. Tyvärr måste man kunna vrida nyckel för att det ska fungera och det var ju det som som var det ursprungliga problemet, att det inte gick att vrida om nyckeln och att rattlåset var aktiverat så att ratten inte kan vridas. Finns det någon som har en idé om hur jag kan komma vidare? Funderar på att borra ut låskolven men det känns lite radikalt. Alla tips mottages tacksamt Michael
  9. Hej Tack för tipsen. Det visade sig vara glapp i en kabelkoppling. det tog en hel del tid att hitta i kabelhärvorna.
  10. tack. för svar ska se om det fixar sig i kväll
  11. det kanske den ska, vet du vilket stift den i så fall ska sitta på?
  12. borde kanske ha sagt att det rör sig om en 1972 HT
  13. Hej Har noterat att mina bromsljus inte fungerar. efter lite efterforskningar kom jag fram till att kabeln som går från kontakten som sitter vid bromspedalen har lossnat från det ställe den ska sitta. Problemet är att jag inte lyckats klura ut var den ska sitta. det rör sig om den kabeln som blir strömförande när bromspedalen trycks ned. elen i bilen är generellt eländig med mycket omdragna kablar som gör att det är svårt att följa färger i kopplings scheman
×
×
  • Create New...