Jump to content

pelle forsström

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av pelle forsström

  1. Hej jag kan ej hitta generator med nr. UN 103-12. Vilket fabrikat är det ? det kan passa från anan av sama fabrikat
  2. Det går bra att byta den inbygdaregulatoren. När bat. är fulladdat och regulatoren har reglerat av så skall späningen ligga på 14,2-14,4 volt,så fort du förbrukar ström så sjunker späningen.
  3. Skriv vilken namn och nr. genoratorn har, så kan du få pris på en regulator. om du har kollat alla anslutningar att det sitter fast samt jordningar på samtliga platser ,det kan vara dålig kontakt någonstans så att regulatoren känner ett spänings fall,då lägger han ut högere magnetiseringsström, Du skulle mäta späningen när det kokar i bat.
  4. Har inbygd regulator så är det nog fel på generatorn Men har du en separat regulator så kan det vara spänningsfall på ledningen som regulatoren känner vilken spånning det är i systemet. Har du spänningsfall så matar regulatoren på mer magnetiseringsström till generaton, kan vara det när du säger att det kokar vid hög belastning.
  5. Hej! Kontrolera trycket med en vanlig tryck manoneter om du ej har en sådan kan du låna på vilken bil verkstad som helst. insrumenten i gamla bilar kan man ej lita på. Konstantspänningsrelä är det nog inte,
  6. Tack för tipsen! Jo, nog är det repro. Jag fick ej lister med när jag köpte bilen i delar. Jag får tillverka ett verktyg som påminer om burköppnaren.
  7. Hej ! nog vet jag var den ska sitta, Jag undrade om det finns något knep att klemma fast den, jag har köpt nya lister , har till o med skrapat bort all färg , det är trångt samt att det är lätt att skada dom.
  8. Är det någon som vet hur man får på listen på droppskenan
  9. Är det någon som vet var man kann hitta et radioblänke till blaupunkt frakfurt 65 a?
×
×
  • Create New...