Jump to content

RiktigaAndreas

Klubbmedlem
  • Inlägg

    22
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

RiktigaAndreas last won the day on 26 mars 2018

RiktigaAndreas had the most liked content!

Medlemsinformation

  • CMC
    6871
  • Region
    Ö.Götaland

Senaste Profilbesöken

562 profil visningar

RiktigaAndreas's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

4

Omdömespoäng

  1. Ja, det räcker med en nyckel för att skapa en MyKey. Men för att göra den till admin igen så behöver du en admin-nyckel för att "låsa upp" MyKey-nyckeln igen. Sen om det går lösa för Ford ändå, vet jag inte. Men som vanlig användare så behöver man sin andra nyckel för att låsa upp MyKey-nyckeln till en vanlig nyckel igen.
  2. Har man bara en nyckel/transponder till bilen så går det alltid att lägga till nya nycklar för att sedan göra en MyKey. Jag ville själv ha fler nycklar till min bil och beställde från FordStore. Jag har en importbil, så jag frågade om det verkligen går med en EU-kontroll och det skulle gå enligt leverantören. Det stämde med frekvenser osv. Den "enda" skillnaden var att EU-kontrollerna inte har fjärrstart. Men dom fick det inte att fungera och det var bara konstatera att det måste vara en kontroll för rätt marknad. Så dom fick plocka en från USA och då gick det kanon med allting inkl. fjärrstarten.
  3. Begränsningar kan läggas in med hjälp av "MyKey". Aldrig funderat på om det är standard eller tillval. Har funnits iaf de senaste 8-10 åren (?) som jag hyrt Mustanger i USA. Då är det begräsningar i prestanda, ljudvolym på stereo etc. I manualen till bilen står hur man programmerar MyKey. Man behöver minst två nycklar. Det går (iaf 2015+) att göra en nyckel till MyKey utan större problem. Men vill man göra den till admin igen, så måste man ha en nyckel till.
  4. Jag hade vibrationer runt 80 km/h efter förra vintern. Visade sig vara separation i däcken fram. Två nya däck och allt borta. Var en icke Ford-verkstad som direkt hittade felet. Han kände på däcken det första han gjorde. "Har den stått på betonggolv?" "ja" "känn här" Och så drog jag handen på däckytan och däckets insida och det kändes som stora myggbett på en del ställen. Han slängde på två nya och inte en tendens till vibration.
  5. Kan det ha med telefonen att göra? Har du provat med annan telefon?
  6. Jag tankar alltid bara för en 500-ing. Så för mig spelar inte förbrukningen eller literpriset någon roll.
  7. Stort tack för tipset =) Lossade inredningen idag och hittade en icke standardpryl monterad. Och som tur var står info på den så jag har hittat inkopplingsmanual till den =D =D Nu ska jag bara rita upp ett schema på antingen reläer eller optokopplare så att man istället för manuell omkoppling/omtrådning kan växla mellan USA och EU-style. Har inte hittat att denna enhet har något tillbehör för detta, så det får väl bli någon egen lösning antar jag.
  8. Årets första tur i solen. Nu är det bara köra på :)
  9. Nej. Inget extra monterat separat. Det ligger en liten LED-list innanför respektive baklykta.
  10. Några bilder från säkringsdelen och motorn. Ser inget som ser ut att vara draget i efterhand. Har känt runt lite och kollat under säten osv men ser ingen brytare/omkopplare någonstans.
  11. Ok ska kolla runt :) ska även prova o lossa dom kablar som går löst sista biten och inte via kontaktdon. Svårt att se att dom skulle vara till annat än just led-listerna.
  12. Ska kolla det så fort jag får tid att åka till bilen igen. Är det vanligt att det ligger pålagt något nytt där? Eller tänkte du om någon av dessa går dit? För det ser ut som dom går in i kabelstammen och den är intakt. Den vita försvinner in i härvan, men jag inbillar mig att det sitter någon skarvhylsa på den röda. Eller om det är någon krympslang bara. Så därför är jag osäker på om den ligger skarvad färgrätt i stammen, om det nu ÄR en skarv precis där stammen delar upp sig i två mindre. En till varje lykta. Är dom här bilarna förberedda för drag? Så det kan vara att dom gått på blinksignal för släpvagnskontakt? Och det kanske är som någon sagt, att det kan vara borttaget rent datormässigt. Känns som det isf. vore lättare att bara fimpa + till originalblinkers. Men det kanske skapar felkoder istället.
  13. Ritade en ny bild som kanske förklarar bättre hur det är kopplat.
  14. Ur stammen kommer en röd och vit. Röd till höger lykta o vit till vänster.
×
×
  • Create New...