Jump to content

Speedwell67

Klubbmedlem
  • Inlägg

    125
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    3

Speedwell67 last won the day on 30 augusti 2023

Speedwell67 had the most liked content!

Medlemsinformation

  • CMC
    7071
  • Region
    Ö.Mälardalen
  • Stad
    Uppsala
  • Yrke
    Verksamhetsutvecklare
  • Intressen
    !

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Speedwell67's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

12

Omdömespoäng

  1. Kanske det här skulle funka. Om du görett par får du gärna göra ett par till mig mot ersättning. Annars beställer jag från Tinman i USA. men här är ett recept https://dazecars.com/dazed/sub-frame.html
  2. Behöver fortfarande två gamla Torq Thrust liknande den på bilden. Inga nya. christer hedlund, uppsala 072-5770327
  3. Motorn behöver andas lite. christer hedlund, uppsala 072-5770327
  4. Ny prydnadslist tröskel repro m clips hö+vä 1100 kr/paret. Skickas ej. Christer Hedlund, Uppsala 072-5770327
  5. Toppenbra! Blir bl a lite inspirerad av din portning av topparna.
  6. Då påbörjar jag bytet av bakaxel denna vecka före jul. Tänkte att jag mjukstartar med att bara ta bort stötdämparna. Annars ligger alla prylar som behövs i garaget och väntar på montering. Ni som brukar göra sådant här får gärna dela med er tips. Gärna kring lyftpunkter (visar bilden en okej placering av pallbockar?) och i vilken ordning det kan vara klokast att plocka bort nuvarande axel och montering av den nya.
  7. Jo jag tänkte att det här vore en bra grej och göra bilen ännu mer rolig att köra. Så resan ner i kaninhålet pågår.
  8. Ford and Ferrari! Jag är rätt svag för bilar från sextiotalet och som hade en avvikande färg på taket, vilket inte var helt ovanligt. Från Upplands bilfärg fick jag nu en proburk men en i mitt tycke ruskigt snygg grå metallic, Ferraris Grigio Ferro. Den kommer att bli bra på taket och passa alldeles utmärkt till Silver Frost. Tankarna kring en avvikande färg på taket har tagit många turer, svart tak, vinyltak, Silver Frost som är bilens färg. Men för några år sedan såg jag en Galaxie i silver med gråmetallic tak, en lyckad kombination tycker jag. Så nu är det bestämt. Ska bara testa att Grigio Ferro ser rätt ut.
  9. Ska precis beställa uniballs till mina strut rods. Som justerstag får det nog bli rör med svetsmutter, vilket torde räcka och jag kan finjustera längden på rören. Jag handla ju en del hos Opentracker, trots att det blir lite dyrt, men min upplevelse av det företaget är förutom bra grejer, en mycket god service, hjälpsamhet och bra rådgivning. Närmast på tur att tas hem blir subframe connectors som tillverkas a Tinman. De kommer definitivt att hjälpa till.
  10. Ägnade lite idag åt att mäta fälgar och mina 6x14 med 0 offset sitter fint och jag saknar fortfarande två likadana. mina fyra 6x15 har lite negativ offset, men det verkar som de klarar sig innanför skärmarna, särskilt när nya axeln kommer plats. Skull jag hitta två lämpliga 14x6 eller 14x7, då lägger jag ut femtontummarna till försäljning.
  11. Och tillsammans med brist på hjulinställning, däck, däcktryck och en påfylld styrbox.
  12. Då är ämnena till justerbara casterstag kapade och nu är det ingen återvändo för de här pinnarna.
  13. Sen är det väl så att man längtar till sommaren redan nu
  14. Då var diffklumpen monterad och nu är det bara resten kvar. Dessvärre glömmer man bort hur okristligt tung den är. Så det blir nog att göra slutmonteringen i Mustanggaraget. Sen blir det till såga av casterstagen så att de blir 9 tum, och då blir det en lagom lång gänga på det.
×
×
  • Create New...