Jump to content

John_Steen

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av John_Steen

  1. Jag är böjd att hålla med om att värmepaketet onekligen ser ut att vara förbidraget, av slangarna att dömma. Jag har själv kopplat det så på min 65HT för att undvika att bli stående med en brusten slang inne i värmepaketet ute på någon träff eller nöjestur, en ren latmans lösning alltså När det gäller ävrdet så är det alltid svårt att bedömma utifrån bilder men jag håller med om de som alla andra har sagt, att 140 000:- låter som väldigt mycket pengar. Det går, efter vad jag har sett, att finna svensksålda bilar bilar med 4 portare, rally-pax etc i detta skick för under 100000:-. Det är ju inte allt för sällsynta bilar om man exempelvis tittar på blocket eller classiccars.se.
  2. 427 och 800 kus känns ju helt rätt , men ärligt talat; är inte automat fel i en Ac Cobra (replika)
  3. Det löste sig av sig själv, den satt bara aningen hårt, när jag tog i lite så hoppade den loss. Tack för hjälpen i alla fall!
  4. Hej Är det någon som tagit bort converten från en 4.6l , jag tror att allt som skall lossas är lossat men ändå vill den inte komma loss, några tips eller trix hur man löser detta?
  5. Måste hålla med föregående talare , ingen bil är någon banbil från början (gäller även sk supersportbilar), jag har också under mina 9 sesonger inom racingen sätt mycket få gatbilar som har kunnat sägas vara riktiga banbilar (möjligen några kitcars, eller byggen av superseven karaktär). Så de beror väll på om man vill bygga en perfekt bil för banracing eller en rolig bil för gata och bana. Till det sistnämna skulle jag tro att 99 Cobran är helt ok att utgå i från, har både motor och väghållning som den knappast behöver skämmas för, och som borde kunna filas till så de blev mycket potenta.
  6. Min mustang 65 orginal 289 4v, 4vxl manuell drog 1,15 sthlm-västerås i Juli, normal motorvägs fart (90-100). Drar säkert mer på kortare resor, brukar aldrig räkna efter. Mustang 98 v6 5vxl drar ca 0,95 blandat, drog 0,86 sthlm-malmö-sthlm och då var de ingen snålkörning.
  7. Min bil tillverkades i novemeber 1964 och kom ut på vägen i Sverige i april 1965
  8. Farsan kör en 98 v6 som bruksbil, helt klart en bra och billig bil att åka i. Inget vrålåk men den går lätt att köra under 0,9l/milen vilket man väll får vara nöjd med. Skulle jag ha en 94- som hobby bil (om jag inte hade 65:an) skulle jag nog föredra en GT. Ingen aning om hur en GT går , men vet i från lincolnen att fords 4,6 är en fin och snål maskin. Hur som helst tycker jag mustang 94- är väldigt bekväma, tuffa, och i pris överkommliga bilar. Sen är de ju grymt kul att köra mustang, oavsett om de är 98 eller 65 så vänder sig folk om både en och två gånger, och dagligen kommer de fram folk och berömmer hur snygga mustangerna är
  9. Tog en vårtur redan i slutet av Februari, några plusgrader och solsken. Sen kom ju den förbannade snön tillbaka och så var de kört. Men i morgon får de bli en ny vårtur med 65:an (om nu solen skiner) Och sommar bruksbilen (mustang 98:an) tänkte jag ta hem i helgen, nu får sommaren ta och komma
  10. Kan bara hålla med, bilen ser riktigt fin ut, alltid underbart att se en fin 65:a
  11. Farsans 98 med manuell drar väll knappa litern´i stockholmstrafiken. Jag lånade den för långresa i sommras, körde på 0,85 och då höll man inte direkt igen. Igen fortåkarbil men en skön bruksbil sommartid, till rimliga pengar.
  12. Köper själv de mesta av sånna prylar direkt från Hansen, de brukar ha de mesta på hylla. Säkert mycket billigare i Statena men då ska ju grejerna hem också.
×
×
  • Create New...