Jump to content

((JOHAN))

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

((JOHAN))'s Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej. jag har en 302 motor från en van. Tänkte plugga hålen till egr ventilen. Någon som vet va det är för gänger i toppen?
  2. Tusen tack. Är ett pickup bygge som ska ha orginal motor så det är lungt.
  3. Hej, Någon som är bra på växellåds nr? Tror jag har en aod låda, på plåten står det PKB N7 016891 J9 E7UP BB. Har sökt på internet men inte hittat något vettigt.
  4. Ja jag har 225/40*18, utan servo. Inte direkt så man längtar efter att fickparkera Men funkar bra vid vanlig körning.
  5. Min motor kommer från en van 89 som är ombyggd till förgasare, det spelar väl ingen roll? Är en hei fördelare, finns inte ett nr på den. Inte så lätt å kolla. Men han säger att den ska passa 351, men troligen är det till en 302. Har läst lite på sidor i usa och där står olika på olika sidor om fördelarnas längd.
  6. Tackar, ni verkar ju ha bra koll Liten fråga till bara, har fått tag på en fördelare som han säger är till en 351w, men den är lite kortare än orginal fördelaren jag har plus att den är tjokare nedan för drevet så den går inte ner i hållet till oljepumpsdrivningen. Tycker ju att fördelaren till 351 borde vara längre? Johan
  7. Korkad fråga kanske, men dom är samma på alla 351w? oavsett årsmodell?
  8. Kollat lite på ebay efter fördelare till min 351. Där finns HEI fördelare för runt 70 dollar. Någon som har provat en sån? Är ute efter en relatift billig fördelare.
  9. Är det samma fördelare på 289-302 som på 351w?
  10. Tackar för snabba svar! Ska maila till mp power brakes å fråga för det går inte och skicka till sverige utan och välja state/province. Mvh Johan
  11. Har en liten fråga. Kanske är fel forum. kan man inte beställa från MP POWER BRAKES? Och NPD sida går ju inte ens att komma in på. Mvh Johan
×
×
  • Create New...