Jump to content

Rosell

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rosell's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. ok fast om man besiktigat innan med kattar så kan jag väl inte besiktiga utan nu?? Kan väl aldrig vara godkännt?? Dem är ju inte kloka på besiktningen...Skitsamma om man bytar det på en halvtimme. Vad behöver jag då?? Räcker det inte att byta ljuddämparna då jag redan har ett praktiskt taget nytt avgassystem? Kan man bara byta dem?? Ska jag vara ärlig kommer jag ej ihåg hur det ser ut....
  2. Det låter trevligt. Blir det inga problem att besiktiga bilen sen då?? Är det svårt att byta?? Som sagt är jag nybörjare när det gäller bilar men har jobbat som svarvare så jag har inte tummen mitt i handen...om jag inte minns fel så bytades avgasrören för bara ett par år sedan så de är praktiskt taget nya...måste man byta allt eller kan jag använda det som sitter på ?? Hur mycket pengar pratar vi om??
  3. Rosell

    Fråga?

    Ursäkta min okunnighet. Men jag kolla runt lite på forum och såg att någon sa att man kunde sätta på en annan ljudämpare (muffler?) ger det stor skillnad på ljud, effekt?? Har ni något tips på någon till en GT-87?? Är de lätta att montera?? Var kan man betälla dessa?? Köper man dem i par eller??
  4. Tjena Mustangvänner. Tänkte ett tag sälja min Mustang men har nu bestämt mig för att inte göra det. Jag har en Mustang GT-87 Cab. Jag skulle vilja ha lite tips hur jag piffar upp motor, ljud etc...är ganska grön när det gäller bilar och motorer. Hur får jag fetare ljud i den. Tycker den är lite för tyst nu. Tror att den är helt orginal. Kan man trimma den på något enkelt sätt?? Tänkte inte sätta i en kompressor men man kan kanske få lite mera fart i den på något annat sätt?? Tackar på förhand... Mvh CMC 1698
  5. Tjena mussevänner. Jag har också extremt mycket ljud i bilen i hastigheter över hundra. (Sällan man kör saktare än det).
  6. Tjena. Jag hade samma problem. Efter kollat massa försäkring till hutlösa priser valde jag till slut en märkesförsäkring hos if. Kolla in fordforsakring.com Det är if men det är en speciell märkesförsäkring. Jag betalar 5400 kr/år helförsäkrat för en GT Cab -87. Det tycker jag är helt ok. (bor ändå mitt i malmö och är under 30)
  7. Tackar så hjärtligt för hjälpen. Det var som ni sa. Efter vikt mig dubbelt och krupit in under instrumentpanelen så fixade jag det.
  8. Hej Mustangvänner. Har äntligen tagit ut bilen. När jag tog ut bilen kollade jag alla lampor etc inför besiktningen, då funkade allt utom skyltlamporna (Inklusive bromsljuset). När jag besiktigade bilen så funkade inte bromsljuset (ingen lyser, varken höger, vänster eller på bakluckan). vet ej vad detta beror på? Jag har kollat säkringarna samt lamporna. dessa är hela. Ganska osannolikt att alla tre lampor går sönder samtidigt. Är det någon som vet vad det kan bero på, kanske någon som haft problem med detta innan. Jag kollade runt på hemsidan men hittade inget. Jag är ganska dålig på att meka med bilar och förmodligen är det ett skitfel, men vet man inte så är det inte så lätt att laga.
  9. Ok. Tack så mycket...jättebra sida....den gav tips för alla oljor i bilen... Mvh Christian
  10. Hej Mustangvänner... Jag har VÄLDIGT lite erfarenheter av bilar...mest haft gamla rishögar, men köpte en mustang gt-87 förra hösten. Jag känner den gamla ägaren och vet att han inte bytt växellådeoljan under de 6 åren han haft bilen. Han har bara kört 5-6000 mil med bilen, tot har den gått ca: 10 000 mil. Innan jag plockar ut den för sommaren tänkte jag byta alla oljor och vätskor. Det jag undrar är vilken olja jag ska ha i automatlådan till en mustang gt av 87-års modell samt var man kan köpa den till ett vettigt pris??..
  11. Tjena igen. Jag känner han som hade bilen innan och jag vet att han bytte luftfilter och tändstift förra året så dem ska väl klara sig....vad skulle jag göra med bakaxeln?? Vilken olja kan jag ha i växellådan??
  12. Hej igen mustangvänner... Jag börjar fixa till bilen lite nu och skulle behöva lite hjälp. Jag har aldrig haft en bil som varit värt att meka med så jag undrar om det är komplicerat att byta olja och filter till växellådan(Automat, 5.0 gt-87)?? Jag har köpt heynes gör det själv bok och kollar man i den verkar det inte för svårt...något att tänka på?? Jag har beställt ett nytt filter så det är klart. Vad ska jag ha för olja i den?? Går det att köpa vanlig automatolja på mekonomen?? Man kan väl ha vanlig mineralolja 10w-40 i motorn?? Något annat jag ska kolla...tänkte kolla bromsvätska, kylvatten etc...kanske något som det brukar vara problem med?? Jag är som sagt fullständig nybörjare.... Tackar på förhand...
  13. Betällde du den från deras hemsida?? Den skulle jag också villa ha....Mvh Christian
  14. Hej igen. Jag läste nog fel. Jag har inte orginalfälgar till min bil. jag bara menade att det var inga problem att ha 245/45 över lag...sorry...
  15. Tjena. Jag har 245/45 på 16" fälgar. Det är inga problem.
×
×
  • Create New...