Jump to content

fox-body

Medlemmar
  • Inlägg

    34
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av fox-body

  1. Husk at hvis din 87 ikke er bygd om til mass-air, er det ikke lurt å bytte innsug og trotle body. Her er det du trenger før du trimmer videre: http://www.mustangsunlimited.com/itemdy ... CK8611F+01 Cat-Back Exhaust er alt fra etter h-pipe/x-pip og bakover.
  2. Start med å bytte utveksling i bakakselen. Disse bilene har som oftest 2,73:1 originalt. Har byttet til 3,73:1 i min 88 GT og det gjorde underverker. Har ikke fått økt bensin forbruk, og bilen er meget kjørbar. Deretter ville jeg byttet eksos. Har selv valgt, BBK Ceramic Coated Shorty Headers, BBK CNC Series Off-Road Race H-Pipes, Edelbrock RPM Series Cat-Back Exhaust Systems (2,5"). Dette støyer relativt mye. Så ville jeg bygd om fra speed density til mass-air (slik at videre trimming er mulig), og byttet til større trotle body og rulle vipper med annen utveksling. Og selvsagt et større og bedre luftfilter, og et underdrive pulley kit.
  3. Hvis du skal beholde EFI, er det enklest å velge en motor fra 89-93, da denne allerede har Mass Air. 87-92 hadde smidda kolvar. Databox’en på 89-93 er så smart at du ikke behøver bytte den om du bytter kam og topper med mer. Både holley og ikke minst Trick Flow har kit med kam, topper og innsug som gir ca 350 hp. Sjekk http://store.summitracing.com/ Pass på at du får tak i en HO motor. Alle Mustang motorene fra 87-93 er det, men ikke så mange av de andre.
  4. Takk for tilbudet, men jeg har allerede en lokal kjøper. Morten
  5. Ser at det er forskjellige delenummer på Caster Camber plater til 1979-1989 og 1990-1993. Hva er forskjellen? Er det forskjell på innfestingshullene i støtdemper tårnet? Har et Ford Racing (M-18183-G6) sett, som er spesifisert til 1990-1993, som jeg har forsøkt å montere på en 1988. Får montert de, men med Eibach senke fjærer får jeg bare negativ Camber. Er dette fordi platene er til 1990-1993 eller har jeg et sett plater som uansett ikke er egnet (kan se ut som dette er en gammel type med mindre justerings muligheter)?
  6. Her ser du resultatet av en helt standard 5.0 (302) fra Ford Racing. Dette er en motor rett ut av esken, hvor det er benyttet forgasser. Effekten er målt på motoren. Her er en til, med litt annen kam og forgasser. Med de rette komponentene, samt EFI og kompressor, bør det ikke være det minste problem å oppnå det du er ute etter. Ville nok ha satset på en annen blokk enn den som satt i Mustang II. Det ideelle utgangspunktet tror jeg ville være en 89 eller nyere HO motor med komplett EFI anlegg.
  7. fox-body

    Mustang GT 1993

    Det her ble jo riktig fint. Artig å høre at effekten ble bra også. Den bilen din er og blir meget fin. Regner med at jeg kan bruke noen nye bilder og legge ut litt ny info på www.fox-body.com Mvh Morten R. N.
  8. O fan, jag som tycker vi har höga avgifter o skatter! Är det alltså skatten som är så dyr i Norge? /Jocce 2005 modellen selges for ca 250 000,- til 300 000,- pluss moms (25%) og skatter. Stor motor og mye hestekrefter gir ekstra høye skatter. Morten
  9. Grattis med ny bilen. Vi i Norge kan bare drømme om en ny Mustang, med vårt avgifts nivå. En 2005 GT kommer på ca 850 000,- og da sparer man ca 100 000,- i forhold til en helt ny 2006. Til lykke med en flott bil.
  10. Triple black er en nydelig farge kombinasjon på en Fox-Body (de fleste andre biler også). Og med de modifiseringene og den tilstanden denne har, er den jo helt perfekt. Lykke till videre med en topp bil.......
  11. Begynner å få en liten samling av Fox-Body biler på sidene, men ønsker meg fortsatt flere. Så hvis du er den lykkelige eier av en slik bil, vill jeg være takknemlig for bilder og info. Morten
  12. På den Norske Mustang Klubben sitt forum, er det en med en 1977 mod. Han har lagt ut noen bilder http://norskmustangclub.no/phpBB2/viewtopic.php?t=969, du får sikker flere hvis du kontakter han.
  13. Det er riktig at Fox-Body Mustang ble levert med 2.3 Turbo motor. I '79 og '80 kunne denne velges i alle modeller. I '81 ble motoren fjernet, da det var mye problemer med den. Den ble igjen introdusert som et motoralternativ i GT i '83, den var også å få i '84. I '84 ½ ble SVO modellen introduser, denne hadde 2.3 Turbo og EFI. Denne ble levert til og med '86 og er den mest interessante utgaven med turbo, da det her var oppe i 205 hp på det meste. For info om effekt, sjekk "Tech info" på http://fox-body.com.
  14. Pass på at cabelen blir riktig justert. Min hadde hoppet av og clutchene i kassa var utslitt etter få km. Her er en link til beskrivelse av justering: http://www.txchange.com/aodadj.htm
  15. Trolig en AOD (automatic over drive), da denne var å få som option på alle Ecoline i 1989. Den er 4 steget og jeg mener den skal ha lockup.
  16. Gratulerer med fin kjøring Trygve. Hørte rykter om at Tom R. ble nr. 2 med sin ’66. Morten
  17. Kjørte normalt og gav litt gass, kassen sluret (slirar). Når jeg undersøkte fant jeg ut at TV-kabelen hadde løsnet. Kan ha kjørt ca 20-30 km uten TV-kabel. Koblet så inn kabelen, men får da ikke kassa til å gire ut av 1. gir, uansett hvordan jeg setter TV-kabelen. Hvis jeg forstår deg rett, er det ingen vei utenom å ta ut gir kassa og åpne den? Morten
  18. Har en 88 GT med AOD kasse. Hadde først problemer med at kassa begynte å slurre når jeg kjørte og gav litt gass. Den hadde også problemer med å gire ned. Sjekket litt og fant ut at viren som sitter ved siden av gass viren, på trottelbodyen og går til girkassa, var løsnet. Festet denne, og forsøkte å justere som det står i boka. Resultatet ble at kassa ikke vil gire opp (kun 1. gir). Har gjort flere forsøk på å juster, uten hell. Noen ide til hva problemet kan være?
  19. Det er bra, trenger mer info og bilder til www.fox-body.com. Morten
  20. Pony Wheels blir alltid bra. Vurderte det sterkt før jeg kjøpte ASA felgene mine. Bilen din begynner å bli bra nå Trygve, blir spennende å se den i aksjon. Selv ligger jeg dårligere an enn noen sinne. Har 3 Fox’er men ingen kjørbare. Må se å få sjekket gearkasse problemene på 88’en, slik at jeg får den i gang igjen. Der etter får jeg forsette på 79’en. Morten
  21. Her er en video av en 351 stroket til 408 og en av 302 stroket til 347. http://proformanceunlimited.com
  22. Husket visst feil.. Denne boken er å anbefale.Fox-Body Mustang Recognition Guide 1979-1993, er minst like bra og bør også finnes i samlingen til en Fox-Body entusiast.
  23. ABS bremser var ikke å få. LX og GT cabben er lik i bunnplate og understell (5.0 utgavene). Bryterne i rattet er til Cruise Controllen. Mener rattet er likt frem til Air Bag kom på fører siden (91 mener jeg å huske).
  24. 1993 Cobra hadde 4-boltede aksler, det var kun de 107 Cobra R bilene som hadde 5-boltede.
×
×
  • Create New...