Jump to content

B-E.A

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av B-E.A

  1. Fortsätter med denna identitetsfråga. Låda C4. Lock. C6AP-7D027-0 Tag. PEE AC6 D3ZCB C27 edit: Ser att det ska finnas ett nummer nedanför ingående axel på lådan också.
  2. Främre stötfångare, demontera? Har monterat ner den främre stötfångaren och undrar nu om någon har demonterat plasten från järnet, som väger en hel del.. Har provat att "bända" lös stötfångarplasten, men den ger sig inte. Kanske det bara är mera våld som saknas? Tacksam för svar. Bosse.
  3. Hej. Har nyköpt en HT -73 med en 351 Windsor där vacuumklockan på förgasaren ej är inkopplad, bland annat.. Någon som har instruktioner/bilder på hur förgasaren ska vara kopplad med alla anslutningar etc? Motorn skall vara en 351W och motornummret såg jag skulle finnas ovan startmotorn, vad ska motorNr, på en sådan vara? Har ej kollat. Tack för ett mycket bra forum!
  4. Hej. Har nyköpt en HT -73 med en 351 Windsor där vacuumklockan på förgasaren ej är inkopplad, bland annat.. Någon som har instruktioner/bilder på hur förgasaren ska vara kopplad med alla anslutningar etc? Motorn skall vara en 351W och motornummret såg jag skulle finnas ovan startmotorn, vad ska motorNr, på en sådan vara? Har ej kollat. Tack för ett mycket bra forum!
×
×
  • Create New...