Jump to content

AndyB

Medlemmar
  • Inlägg

    74
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av AndyB

  1. En bekant i England la in en beställning igår. Leverans i sista kvartalen sa bilhandlar'n. Så beställ nu för leverans Nov - Dec ? (V8 med alla options). Kanske kommer fortare i Sverige eftersom de behöver inte bygga bilen med ratten på felsida ?
  2. Jag hamnade på 366,500. Behöver ingen navi. Känns ganske billigt. För billigt ! Nu helt plötsligt känns att min 12:a är inte värt så mycket
  3. Kostade 12,000 från Grufman med pigtails. Om jag säljer strålkastarna då ingår inte pigtails, men de kostar bara ett par hundra från Grufman.
  4. Har Pype-bombs på mina 12a GT (axle back). Låter bra på tomgång och vid låg fart. Men låter nästan för mycket i lite högre fart.
  5. Har mina halogen till salu om du vill köpa ? Gick igenom vanlig besiktning idag med Xenon
  6. HID ska behöver både nivåreglering och spolning som jag vet. Vissa får bilen igenom regbes. ändå om gubben är inte så noga. Jag fick igenom min 2012a med halogen, o' sen satt t'baks mina Xenon strålkastare. Att 'kablar om' xenon till halogen och t'baks är hur lätt som helst. Om man har halogen 'pigtails' (kan köpas billigt) - då är det ingen problem. Har ett par Halogen strålkastare till salu förresten Använt en dag bara
  7. Regbesiktad igår Denna bil ska ut o' gasa i sommras tillsammans med min 97:a GT cab, o' samlar lite flugskit.
  8. Dock, inte xenon utan nivåreglering och spolning.
  9. E-märkta markeringljus (vit) är ett krav om det inte lyser vit framåt, annars är SAE/DOT märkta strålkastare godkänd.
  10. Så är det med 05:a uppåt också.
  11. Helt sant. Jag menade mer att regbesiktningsmännen är inte konsekvent.
  12. Allt är klart på min bil förutom byt strålkastare och chassis nr instansning. Håller på kolla runt lite nu på strålkastare, men går det att hyra, eller köpa din ?
  13. Vart fick du tag på lyktorna ?
  14. Höjt ! Är det bara att plugga in ?
  15. Undrar jag med ! För då kan jag importerar min Roush 427R !
  16. Jävlar konstiga relgar nuförtiden med regbesiktning. Inte godkänd med blinkers i backljus. Inte godkänd med xenon. Undantag för det o' det med flyttgods. Då ser man hela tiden bilarna med blinkers i backljus, bilar med xenon, osv, osv. Grattis iaf Enjoy !!
  17. Vad kostade kittet ? Installerade du själv ? Är lite osäker om jag kommer behöver nivåreglering + spolning på min 12:a med original xenon. Räcker med spolning tror jag, eller ?
  18. Min Roush 427R. (Kompisens GT500).
  19. Bilen är importerad från USA och reggad i England sen ny. Såld ny som en Roush 427R. (Står f'fan 'Roush' överallt på bilen ) Men det står fortfarande 'Mustang GT' på Engelska reg-papper. Det skiter dom i på besiktning där borta ! Kolla man upp VIN nummer så står det också att bilen är en vanlig GT. Ja, ja - då ska jag leta fram en GT500 och byt' bort 427r'n. Jävligt synd för bilen är verkligen i absolut topp skick. Gått bara 800 mil. 07:ans modell. Lägger ut en bild på bilen innan den blir såld :.(
  20. Finns det nån mer info att lägga till ? Jag har en Roush427R i England som jag funderar på importerar ?! Går det, eller ska man glömma bilen och byta till GT500 ?
  21. Om allt går bra, så blir det en till i Sverige i början av Augusti. En GT500 08.
  22. How long is a piece of string ?
  23. Avtappningsplug sitter på sidan av växellådan - med påfyllningsplug lite högre upp. Du kanske behöver en pump för att fylla på ny olja.
  24. T5 manuell låda -5.6 pints. T45 manuell låda - 6.6 pints. (Fylla på tills det rinner ut). Samma olja som Automat lådan - Mercon. Bytes vid 60,000 miles - 9000mil.
×
×
  • Create New...