Jump to content

Torbjörn cmc1071

Medlemmar
  • Inlägg

    28
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Torbjörn cmc1071's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Samkörning i kolonn till End of Summer i Borås för de som är intresserade. Vi samlas i Floby kl 08.30 på Nostalgimacken. Det är en Koppartransmack som ligger i hörnet av Storgatan och Larvvägen. Klubben kommer att subventionera mat under dagen för de som deltager.
  2. Hej Darne Jag är glad att jag inte har servo, en sak mindre som krånglar.
  3. Håll ögonen öppna för snart kommer det en träffkalender för "Skaraborg". Eftersom du ville komma till en träff i västergötland så borde det finnas något som passar. Välkommen.
  4. Det är det som är så skönt med mustangen, ingen jvl.. elektronik. Och då jobbar jag ändå som sk. IT slav.
  5. Det lär finnas en bok med uppgifter om en inventering av fastback mustanger i USA, är det någon som vet något om detta? Detta forum verkar aldrig sina på tips och fakta, bara forumet är värt medlemsavgiften.
  6. Boyds gula blev helt OK och röd med vitt funkar också men då måste det vara lite "creme"vit annars blir det för mycket kontrast. Jag tror att det viktigaste är att ha en ljus färg då bilen är ganska liten och linjerna tenderar att försvinna med en mörk kulör.
  7. Jag är lite svag för den klassiska vit/blå kombinationen av naturliga skäl.
  8. Nice..... Jay vet var man skall lägga pengarna.
  9. Både Summit och Mustangs Unlimited skickar kataloger gratis.
  10. Är det någon som har köpt Custom Autosounds modell som heter "USA-66"? på pappret verkar den kanon med old look men med ny teknik.
  11. Det kanske är dags att starta en tråd med garagebilder.
  12. Ålder: 46 år Bilar: 65 fastback 2+2, Ford C-max och en Volvo 3,2 S80 som tjänstebil Jobbar som IT-slav Inkomst: Klagar inte men vill alltid ha mer. Familj: Fru Ann-Britt och 2 söner, 12 och 14 år. Tidigare entusiastfordon: Grabberorange 1970 Mustang Mach 1, Cheva Camaro och lite motorcyklar. Jag är ett typiskt återfall och hittade äntligen min fastback förra året.
  13. California Mustangs säljer nya dörrar för 240$ styck, men man är lite försiktig om man är förste man som provar. Jag får väl ta hem ett par i vinter fast jag hade helst lagt pengarna på en Paxton.
×
×
  • Create New...