Jump to content

Ola.L

Medlemmar
  • Inlägg

    71
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Ola.L

  1. Hann inte heller fixa nya burkar i somras till min:( Men har själv funderat på plocka av orginal dämparna och sen bara bygga vidare rakt ut. Borde bli rätt mycket billigare. Men vad säger besiktningen? //Ola
  2. Mitt kosta bara drygt 2200:D
  3. Här kommer min skönhet, ska sänkas till våren
  4. det var inte roligt bege;) Diskantstereo? Min fungerar inte ens! hahahah:P
  5. Ååhhhh, vad tråkigt det är med sin mustang i garaget och en skrotig fiesta o trecka runt med nu på vintern! kan det inte bara bli våååår! var bara tvungen o skriva av mig lite=)
  6. Ett par svarta 20" med cromad kant är sweet på en svart musse!
  7. 330hk på bakhjulen`? Det är ju rätt mycket mer än Gt,n lämnar på bakhjulen!
  8. har för mig att den är 198cm bred inklusive sidospeglarna.
  9. Ni som har bytat ut till en eftermakrnads, får man renare ljud? (självklart beror det på vilken eftermakrnads)
  10. Såg den idag, står vid netonnet på nån firma. Tråkig syn:(
  11. Ni som har trimmat med nåt liknande, känner man någon skillnad? 10% är inte jätte mycket i mitt tycke. Hur fort går Gt,n utan fartspärren? Mvh Ola
  12. Har funderar på exakt samma sak Daniel. monterade av ena dämparen och starta motorn. Det var sjukt vilket ljud det kom, på tok för högt. Så helt raka rör blir lite att ta i. Men har du länk till den där lilla dämparen?
  13. Riktikgt konstigt nu. En låt som inte gick att lyssna på överhuvudtaget för det hacka igenom i princip hela låten, gick fin fint och spela hela låten igår?:S Huuur kan det fungera? Skumt är det iaf!
  14. Tycker bara att dem är rätt dyra. Får upp med lätt 6500kr för att få en... Måste vara ett sjukt klent steg som ger kraft till 8" basarna då det inte dunkar speciellt från dem. Snyggt lars! precis så jag vill ha. Har kenwooden usb på framsidan? Mvh Ola
  15. hum, menar du att det sitter steg i dörrarna med? KAn ju inte stämma...
  16. Var ett tag sedan detta kan ajg tänka mig! Men jag undrar precis samma sak? Är subbarna i dörrarna kopplade till stegen i bagaget?
  17. Det är verbatim. suck, jag som nyss har köpt 100st sådana... Måste vara som du säger att den har bränt bor det. Får man inte bränna? Man kan ju ha "köpt" låtarna över nätet?
  18. Hej, Haft min svarta Musse nu i snart en månad. Men har lagt märke till att det blir hack i låtarna? Var inte hack ibörjan.. Men med tiden har fler och fler låtar blivit förstörda. Har inte tagit ut skivorna ut shakern en ända gång... Mvh Ola
  19. Här kommer en bild...
  20. Jag har 20" Am racing svarta på min. Kan skicka bild om du vill se hur det ser ut på?
  21. Bege, ser snyggt ut! Fick tips om Borla helsystem, någon som har detta?
  22. bege, har du "raka" rör ut där på sidan? Ser riktigt coolt ut! Tror jag måste ha nån form av dämpare ändå. Det låter sjuuukt mycket annars.
  23. Snabb fråga bara. Svårt och se om det är 2.5" eller ´3" när man itne har nåt att jämföra med. Mvh Ola
×
×
  • Create New...