Jump to content

Roger Gustafsson

Medlemmar
  • Inlägg

    29
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

Roger Gustafsson's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hehe, bara för att jag var lite nyfiken kollade jag deras "classifieds" i tidningen i stan jag ska flytta. En 2005 GT kan man få för runt 70,000 svenska. Helt okay... Känns som en beggad är ett betydligt bättre alternativ här. Iallafall prismässigt. Och en soppakostnad på 4 spänn litern. Wohoo!
  2. Men det kommer bli en rätt rejäl prisökning tyvärr. Det kommer en "mellanmodell" av Mustangen som kommer hamna mittimellan standard V6:an (3.7L) och nya V8:an (5.0L). Det blir ju nya Ecoboost motorn, 3.5L V6 dubbelturbo på ca 350-360 hk. Samma motor sitter numera i nya Taurus SHO men har 365hk där, men då hamnar dom lite väl nära nya GT:n på 400hk. Det blir spännande att se hur det blir! Okay... Jag vill gärna ha V8-muller liksom. Kanske blir en beggad då... En turbomatad motor kan man ju lätt få högre effekt ur. Fan vad de ska kladda till det. Allt för att spöa Camaron misstänker jag.
  3. Ok, tack! Låter ju fint! Då har man väl hunnit stabilisera sig i värmen och lokaliserat sig i stan med. Flytter inte förräns sista aug.
  4. Undrar om det är samma låda och motor i 2010 GT som i gamla? Flyttar till Mexico i höst och eftersom en Musse GT 2010 års modell kostar dryga 220,000 SEK där oprutad NY så blir man ju lite sugen. Men lokala Forddealern är väl som alla andra bilsäljare - de vet inte mer än vad som står i broschyren. Det jag funderar på mest är om de fixat till svagheterna i automatlådan jag hörde ryktas om i den gamla modellen. Harregött!! Roger
  5. Jag använder mig av Pixresizer. Kanonlätt prg att använda
  6. Små bilder.... Fina bilar!! Vill också ha en Cobra!
  7. Kanske varit uppe innan men jag hitta inget med sökfunktionen
  8. Annars blir du ju stark... Kört gammal Volvo Boxer med frontlastare UTAN servo! Komma o snacka om nån fjollig bil...
  9. Kom att tänka på en grej.... Använder jänkarna fortfarande tum mått på sina verktyg, skruvar bultar etc? Mekar ju gammal engelsk Ford nu o det är ju endast tum, inches, pound och så vidare
  10. Tips: Har du bredbandsbolaget kan du få Spotify gratis en stund. Sedan kan du skicka en invite till dig själv och slippa betala alls ever. Dock kvarstår ju reklamen för snåljåpar. (som mig hehe ) Rekommenderar Spotify! Hade fest förra helgen, man skrev (i princip) bara in "party" i sökfönstret o sen var det klart för kvällen. Jag har nog några invites kvar. Skickade till några av polarna men några av dom fatta ju inte vad det var... Skickar hellre till nån som har vett att visa lite uppskattning!
  11. Tar man bort nyckeln eller sitter den kvar på samma ställe? Ser rätt kaxigt ut!!!
×
×
  • Create New...