Jump to content

Charliee

Medlemmar
  • Inlägg

    79
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Charliee last won the day on 30 mars 2016

Charliee had the most liked content!

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Charliee's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

2

Omdömespoäng

  1. Har du fått reg nr? Annars vad är det för Vin nummer? Det brukar få fram mycket vettig info
  2. Garanterat dålig/dåliga tändspolar. Hade precis det fenomenet på en mustang, jag köpte 8 st nya. sen gick den perfekt igen även när man gav den mycket gaspådrag vid låga varv.
  3. Sidomamporna ifram på min 2012 är små 5W5 lampor. Vet ej om det är samma på fler årmodeller, men det borde vara så :-) Philips 5W5 kostar 20kr för ett tvåpack på Jula. Ett exempel bara för er som undrar.
  4. Finns det någon säkring till enbart de lamporna? Hittat inget i boken om det, vore smidigt om man bara kunde dra ur en säkring innan besiktning. Någon som vet?
  5. Ja det stämmer fint, Jag skulle dock aldrig sätta en bakåtvänd bilbarnstol i fram med en airbag inkopplad. Det tryckkänsliga systemet är inte så smart som man kan tro, den bakåtvända stolen spänns fast med remmar och bältet samtidigt, vilket skapar ett kraftigt tryck ner i sätet, och systemet kan mycket väl tro att det sitter en vuxen där. Sen är det självklart inte tänkt att någon annan ska åka i passagerarsätet när jag väl monterat dit en barnstol utan airbag, Kommentaren om hur jag värderar människo liv är den dummaste jag hört på länge.
  6. R/T Jonsson bil i Husqvarna kan hjälpa till med att bli kvitt airbagen. Kan vara bra att veta för framtida forumsökningar :-)
  7. Ta ur batteriet och ladda hemma så kan du ta med det batteriet tillbaka när du vill ta ut bilen :-)
  8. Läst den flera gånger, vilken del syftar du på?
  9. Tack för svaren! Ska kolla upp hur krångligt/dyrt det kan tänkas bli. Annars får jag försöka klämma in honom i baksätet. Vore skönt att på ett enkelt sätt få med hela familjen.. utan att ta familjebilen varje gång :-)
  10. Ska och ska.. det är inte det lättaste att få in en 1,5 åring i en bakåtvänd barnstol i baksätet på mustangen, ett äldre barn som sitter framåtvänd är mycket lättare att få in i baksätet.
  11. Hej på er! Jag skulle vilja demontera airbag på passagerar sidan på min Mustang -12, för att kunna sätta dit en barnstol. Någon som vet vart jag kan vända mig för att få hjälp med det? Gärna nära Skövde :-) // Calle
  12. Emblemet sitter med tejp, kan vara något styrstift.. minns inte riktigt. Jag har här ett 10 stegs program du kan följa. 1. Ta en hårtork och värm på emblemet en stund så mjuknar limmet. 2. Ta ett plastverktyg och börja bända loss emblemet, typ stekspade eller något annat tunt du har hemma. 3. Hämta en öl ifrån kylen, öppna med avsett verktyg och ta några klunkar. 4. Har emblemet hunnit bli kallt så kör med hårtorken lite till. 5. Bänd/dra loss emblemet helt. 6. Dags för ny öl. 7. Gör rent ytan från allt lim, samt ev smuts och vax. 8. Är det inte redan tejp på det nya emblemet så sätt på det nu. 9. Salta pinnar/chips till ölen. 10. Sätt dit nya emblemet, märk gärna upp med typ frystejp så du får en rak kant att gå efter. Klart!
  13. Automaten växlar ju dock snabbare än vad jag gör, och är jag sugen på lite buskörning så kan man ju välja att växla manuellt mellan 1-2-3. Nu är jag mer glidar typen än den som driftar i varje S kurva.. hade säkert tyckt tvärt om annars :-)
  14. Kolla på biluppgifter.se och se hur mycker avgaser dem räknat på att den släpper ut. Kan ju ha blivit fel där, och då borde väl skatten öka? Min GT 2012 ligger på 253 g/km enligt trafikverket. Skatten ligger på 3484kr efter årets sänkning.
  15. Har haft en 2005 cupé manuell, en 2006 cab automat. Jag gillade Cupé mer, och automat låda, Så nu har jag en 2012 Cupé automat :-) Alla gillar olika, man får prova sig fram. //Calle
×
×
  • Create New...