Jump to content

Boris65

Medlemmar
  • Inlägg

    74
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kontaktvägar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Boris65's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej! Undrar om någon vet om man kan ställa om vägmätaren till km istället för miles? 99:a GT Vet att man ser km i service-mode, men att ha den varaktigt?
  2. Den finns ju annars i pdf-format att ladda ner.....
  3. Har fått rätt på det. Var tydligen så att kontakten inte reagerade 100 när jag inte tryckte fram spaken ordentligt i P.
  4. Kolla med Hammars Bil i Kristianstad. Tony kanske kan fixa en till dig. Helt kanonförsäljare! Man kan snacka om att vissa försäljare går en mil extra för att man skall bli nöjd som köpare. Tony går lätt 10mil extra!
  5. Hittade en Olja på statoil som hette Transway...något. Kollade på specifikationen och den uppfyllde Mercon V's specifikation så den fick det bli nu med lite panik. Synd bara att det inte avhjälpte mitt problem...
  6. Har med stött på patrull. Står att det skall vara Mercon V i min 99:a men om man inte vill/kan/hinner vänta på att få hem från Grufman, vad kan man köra med? Provade med att titta på länkar i början av tråden, tyska sidan, fick bara att den inte finns.
  7. Har lyckats få ut nyckeln. Vet inte om det har något att göra med att jag fått packbox bytt på växellådan som felet uppkommit. Drar jag handbromsen så får jag ut nyckeln??? Däremot lyser inte varningslampan för handbromsen? Skall kolla igenom säkringarna imorgon när det är ljust. Fick tips av Grufman att det kunde vara vajern mellan väljaren och låset. Får se hur det går imorgon.
  8. Ok, glömde skriva. Det är en -99:a cab.
  9. Har fått packboxen mellan växellådan och motorn utbytt för den läkte olja. När jag lägger bilen i 1, 2 eller D så hörs det som om något slår. i R hörs det inget. Givetvis inte i P heller. Hastigheten på "dunkandet" ökar i 1:an. Vibrationer i bilen i takt med "dunkandet". Känns som om något har blivit felmonterat, eller?
  10. Äntligen skulle det då bli skoj att få testa bilen. Nu har jag problem!!! Någon som vet vad man skall göra om rattlåset har ballat ur så jag inte kan få ut tändningsnyckeln!? Tacksam för snabba svar.......
  11. Är detta verkligen en VIN-kod? Hittade koden, men tyvärr hittar jag inte färgerna som tillverkades då. Sorry.
  12. Du menar att man får böta tusen spänn per meter ifall man råkar dra på för mycket????! Tänkte att det här är ju Sverige, men någon måtta får det ju vara. Så här är det, SFS 2006:1137 4 Kap Brott mot 7§ Åstadkommande av onödigt buller med motordrivet fordon eller onödigt utsläpp av avgaser i sådan mängd att de orsakar olägenheter Ansvar enligt 14 kap 3§ Böter 1000:- Brott mot 8§ Onödig och störande körning med motordrivet fordon vid bostadsbebyggelse eller underlåtenhet att vid färd med motordrivet fordon anpassa färdväg, hastighet och färdsätt så att andra inte onödigtvis störs Ansvar enligt 14 kap 3§ Böter 1000:- Så något om att mäta lakritsremmar finns inte. Annars skulle det bara kosta lite vid en stillastående burn och mycket vid en lång.... Pfuuiii, blev lite orolig ett tag....
  13. Är det en gammal eller nyare bil? Nyare står det VIN i bilen, vet inte hur det är på gamla.
  14. Glöm inte bort att det även skiljer i pris om du är tjej eller kille.....
  15. Dags för mig att fråga igen..... "tusen kronor per meter"?????
×
×
  • Create New...