Jump to content

swedehart

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About swedehart

  • Födelsedag 1973-06-18

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

swedehart's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej Per du skriver att du relä kopplar alltid tändningen. Hur gör man det på ett enkelt sätt? Du brukar alltid ha bra info i bakfickan. Jag har eventuellt en likadan HEI fördelare med lite problem vid start. Tror detta kan vara mitt problem.
  2. Någon som har testat block huggers? Ser ju ut som om dom ska fungera med mitt problem.
  3. Hej Mustangvänner Jag har en Mustang -65 HT med en 289 och C4. Jag köpte Flowtech headers till min Mustang allt enligt vad jag har för bil och modell. Monterade allt och skulle ställa ner den från pallbockarna och ser då att det är bara 5 cm mellan golv och kollektorrör. Headerserna var ganska långt från golvet med. Kör jag nu kommer man ju förstöra något bara. Bilen är lite sänkt så det har väl lite betydelse också. Nu till min fråga Är det någon som vet andra headers till min bil eller kan ge mig tips på hur man ska göra. Finns det kortare headers till bilen? Tacksam för alla tips
  4. Köpte en ny C6 låda från Summit, växelföraren satt då neråt och det verkar inte stämma riktigt. Ska den verkligen sitta neråt eller ska den vara uppåt för det stämmer ju mycket bättre. Köpte -72an isär plockad så nu vet jag inte hur det ska sitta.
×
×
  • Create New...