Jump to content

Rabidus

Klubbmedlem
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    9512
  • Region
    Ö.Mälardalen
  • Stad
    Stockholm
  • Yrke
    IT
  • Intressen
    Bilar, musik

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rabidus's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Omdömespoäng

  1. Nu har jag plöjt igenom tråden, det är svårt att hänga med i svängarna när det pratas om camber vinklar (hueh hueh) och annat. Men annars måste jag säga att det är jäkligt imponerade, du jobbar snabbt och tillverkar dina egna lösningar, en riktig hot rodder.
  2. 500 Spänn i månaden hos Folksam i 4 år (tidigare Salusansvar). Inga särskilda krav förutom att den måste stå i garage. Kan tillägga att jag haft det här priset sen jag var 21. Jäkligt bra pris för en ung man. Edit: 66:a med en 302:a och automat.
  3. Ack.. tusan. Jag la in en beställning på pertronix biten ett par dagar sedan. Om det rasar så kommer jag definitivt att beställa HEI systemet. Tack för ditt svar Henrik.
  4. Hehe. Ja det är signalhornet jag pratar om. Jag får hoppas att besiktningsmannen är schyst, tills att jag har någon mer permanent lösning.
  5. Tjena. Tack för svaren. Enligt eran erfarenhet så verkar det ju funka bra. Jag kom även på att jag redan har en Spole till Ignitor 1, vilket skulle sänka den totala kostnaden lite. Jag kommer troligen skicka en beställning på det till VP. En annan fråga eftersom att det är besiktning på gång. Jag har en.....suck..... Grant ratt i bilen. Naturligtvis så håller den på jäklas som alla andras. Jag läste att man kan åtgärda det genom att skaffa en återfjädrande strömbrytare, har ni någon erfarenhet av detta?
  6. Hej. Jag har nyligen köpt ett "Classic upgrade kit" från American autowire och är på jakt efter ett modernare tändsystem. Tändsystemet måste gå på konstant 12-volt. Jag även ganska sugen på att fimpa brytaren och kondensatorn då detta har orsakat stora problem för mig tidigare. Det första jag kom och tänka på var naturligtvis MSD. Men deras system kostar mer än vad jag är villig att lägga ut för tillfället. Elen strular naturligtvis och bilen måste besiktigas snart, därför är jag mest intresserad i att handla från svenska företag. Pertronix har jag mest bara hört negativa saker om. Jag har kikat en del på Chevas HEI fördelare. Men jag har läst att luftfiltret kan behöva flyttas bakåt + att mitt monte-carlo stag kommer vara i vägen. Sen såg jag den här: http://www.x-parts.se/ford-289-302w/29101-0 http://www.x-parts.se/retro-tandspolar/29129-0 Den kommer knappast vara snygg i motorrummet, men priset är inte fy-skam och den borde få plats mellan staget och luftfiltret. Är det någon som kör med det här systemet? Har ni några andra tips och rekommendation? Tack på förhand.
  7. Hej. I somras råkade jag ut för olycka och tappade bakhjulet på essingeleden, som tur var så var skadan begränsad till fälgen och skärmkanterna. Tack vare min helförsäkring med bells & whistles så fixade Salusansvar bakskärmen och resultatet var riktigt bra. Däremot så tog fälgen en del stryk, det här är gamla American Racing "Directional" fälgar. Jag är inte alltför förtjust i deras design och har länge varit sugen på att byta dem. Vad jag har sett så går ett set med Magnum 500 / American Racing Torque thrust D på ca 9-12 000 inklusive däck. Jag har även varit intresserad i moderna 'bullitt' fälgar men det finns gott om skräck historier för att man ska vända ifrån dom. Om den här fälgen är tillräckligt 'hel' så skulle den kunna riktas för ca 500 kr. Är det någon här som är bekantad med billiga knock off fälgar eller andra alternativ till ett hållbart pris? En annan fråga är kylare, jag tänker byta bort standardkylaren till en Griffin alu kylare, vilken storlek är det som gäller för en 66:a med v8:a? utan AC. Tacksam för svar.
  8. Bra idé, det kan definitivt vara värt ett försök. Mvh.
  9. Jaaa den ger väl 12v konstant med tanke på att kondensatorn har gått för 2:a gången den här sommaren. Tack för tipsen alla glada.
  10. Vad är det för fabrikat på den där? Jag har nämnligen funderat lite på Flamethrower serien men de kostar ungefärligen lika mycket. VH.
×
×
  • Create New...