Jump to content

LuddeJ

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av LuddeJ

  1. Cleveland vev-kam cc= 5.044. Ramlagerskruvarna är jag fortfarande intresserad av ifall någon vet måtten.
  2. Någon som kan ge ett snabbt svar på vad 351c har för vev-kam cc. Vill minnas att W har 4.804-4.807 (rätta mig) men har för mig att C har högre kam. Hittar inget på nätet och har skavsår på tummen. Skulle även vilja veta cc på ramlagerskruvarna (4-skruvat). Hittar inte det heller någonstans. Tack på förhand.
  3. Anade det jo, då kan dom ligga kvar, så dyr är inte hyllplatsen. Men dom finns om nån behöver. Bra styrningar och nyläppade täta ventiler.
  4. Någon som har ett hum om vad man kan få för ett par 2v 74.5cc toppar? Dom är från 75 så dom har ju en fin egr-kanal som tar plats av avgasportarna förstås.
  5. Då blir det en C5. Lättdriven och borde väl vara ett av de mer ekonomiska alternativen att preppa om det är samma innanmäte som C4. En 0,67 överväxel kommer min 289 med offy 360 och headers inte att gå så bra med då jag skulle hamna på ca 1550 varv i 100 km/h med mina däck och utväxling. 50 varv eller inte, jag tycker inte om principen att slira bort effekt rakt ut i tomma intet. Skulle jag bry mig om bränsleekonomi och inte gilla problem skulle jag inte köra med en 50 år gammal skrammelbil.
  6. Kan någon svara på om det är stor skillnad på hållfastheten i en 8" klump från tidigt -66 (enbart horisontella ribbor) och schackruteklumpen från sent -66 och framåt?
  7. Okej, tackar! Ska göra det imårn om jag hinner före jag ska ut på böljan blå, annars blir det om två veckor. Fick förövrigt nya o-ringar och flottörhus-packningar idag. Startade så fint, och riktigt nöjd blev jag över mitt nya avgassystem. Den bara viskade så fint på tomgång och inget vrålande på vidöppna spjäll heller! Ska bara laga ett par värmesköldar till dom där äckliga headersen till så är vi färdiga på driftsidan på ett tag tror jag.
  8. Tjena! Slipper man in i trunken på en -67 cab utan att riva halva inredningen. Tror mina nycklar ligger där sedan ett tag tillbaka. Gjorde för övrigt årets premiär start idag (kallar det att vara i tid till säsongen 2015) och det sket sig. Transferröret mellan flottörhusen sprutmålade hela motor rummet med bränsle och jag fick inte tag i nya o-ringar, så det blir nytt försök imårn. Sånt man inte vill att ska hända när avgasrören är varma! Jävla skitbensin nu för tiden som torkar ut gummit!
  9. Ändå köper folk skiten och rycker tydligen på axlarna när det inte passar, det är ju det som gör att dom kan fortsätta med eländet. Och att dom räknar med att man ändå modifierar vet jag inte vad jag ska säga om, dom skryter ju hejvillt i beskrivningen med att dom passar med servo servobromsar och servostyrning och fan och hans moster, men inget om att styrsnäckan måste sitta i trunken. Jag tänker i alla fall dra mitt lilla strå till stacken och skicka ett mail till dem, vilket dom säkert ändå inte läser, men då har man gjort vad man kan i alla fall, och förklara att jag aldrig någonsin kommer att köpa deras skitprodukter igen och aldrig rekommendera de åt någon. Och ge dom tips hur dom kan spara pengar. Dom kan sluta måla eländet, för färgen går ju ändå att skrapa bort med naglarna där den inte redan var bortrostad vid leveransen eller där man måste bränna bort den med gasen när man ska fixa passformen.
  10. Tjena boys! Köpte ett par hooker supercomps (6111) till min mustang -67 289. På vänstersida fick jag knappt 3 mm spel till styrsnäckan och på högersida 2 mm till hjälpsnäckan. Är ganska nära 100% säker på att snäckorna, så väl som motorn sitter på samma ställe som på alla andra 67or. Tog bara en liten stund med två gaslågor och fyra händer att fixa det, men ska det vara så?!?! Dom var ju inte direkt billiga, och rum fanns ju för att få det att gå fritt? Och Hooker är väl ett rätt anrikt märke i branschen vad jag förstått. Hade dom ens en bil när dom konstruerade skiten??
×
×
  • Create New...