Jump to content

JBA69

Klubbmedlem
  • Inlägg

    36
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

JBA69 last won the day on 17 december 2015

JBA69 had the most liked content!

Medlemsinformation

  • CMC
    4959
  • Region
    Västkusten
  • Stad
    Göteborg
  • Yrke
    Serviceelektriker

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JBA69's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

15

Omdömespoäng

  1. Rekommenderar även Classic Mustangs 1965-73!
  2. Själv har jag en 70a cab som är reggad för fyra passagerare + förare!! Inte för att jag fattar hur alla skall få plats? /Jonas
  3. Fast ni skall inte blanda in 70 års modell i denna diskussionen då den har en helt annan kaross! (i stort samma som 69an) 71-73 delar kaross.
  4. Ja, speciellt jämfört med innovativa ford, som låg i framkant när det gällde bakaxlar.Dom fick ju delad bakaxel redan 2015...*ironi* (förutom några SVT COBRAs 99-04) [emoji6]
  5. Jag följer dom på Motor Trend on demand, där finns fler roliga kanaler att följa bl. a Engine masters, hotrod garage mf. fl En favorit är Engine masters där dom bänktestar olika kombinationer typ H-pipe vs X-pipe, 2,5 tums avgas vs 3 tum och annat! Inget vetenskapligt men ger en vink. Kostar $4,99 per månad! Mvh/Jonas
  6. Någon som kan identifiera mina frambromsar?Beläggen skramlar fruktansvärt och har köpt nya, men dom passar inte! Det inre belägget är alldeles för stort.Sen skall original-oket ha två hål för lås-pinnen!Kan det vara USA-Granada bromsok?? Behöver Antirattle-clips innan jag blir galen! (kanske försent! )
  7. Fast några fler besiktningar lär du inte behöva! [emoji106]
  8. Jag tycker att man skall bygga bilen i sin egna smak! Framtida värde är inget jag bryr mig om eftersom jag tänkt behålla bilen i många år! (har en ej original 70 cabbe)
  9. Just skatten är det jävligt dumt med, även om de är skyldiga att betala så får du inte köra med bilen om den inte är betald! Det hjälper inte att du har juridiskt rätt!
  10. Du kör en amerikansk bil, de är inte kända för sin millimeterprecision direkt! Så länge däcket inte tar i skärmkanten är det ingen fara.
  11. Blev grymt nöjd med min tygcab installerad av Jern!
×
×
  • Create New...