Jump to content

ahnmarker

Medlemmar
  • Inlägg

    33
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About ahnmarker

  • Födelsedag 1981-07-02

Medlemsinformation

  • Stad
    KNIVSTA
  • Yrke
    Konstruktör
  • Intressen
    Teknik

Senaste Profilbesöken

1 158 profil visningar

ahnmarker's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. Ha! ombesiktad nu. Fick rättelse för felaktigt besiktad förra veckan. Den får lysa rött då det är en flyttgodsbil och inte vanlig importbil! De bjöd på ombesiktningskostnaden tack vara felet.
  2. Hej besiktade bilen igår För typ 4 året i min ägo. Plötsligt så var det inte OK med röda sidolampor bak. Ingen har sagt något hittills. Bilen är i tagen som flyttgods 2010 med diverse undantag godkända vad jag förstår. Tycker detta med lamporna är helt galet när besiktning godkänner att jag inte har blinkers på sidorna på bilen. Eller att det är röda blinkers bak. Något som känns mer farligt än röda lampor på sidan. vad säger ni?
  3. Jag är absolut nöjd. Som så ofta var det ryktet som spred sig från vän med Mustang så jag har faktiskt endast använt mig av dem. Har haft samma pris på basservicen alla 3 gånger hittills som de servat. Och fri lånebil på det.
  4. Jag lämnar in på basservice en gång per år även om jag endast kör omkring 2-300 mil/år. Jag tycker priset är så pass vettigt för den servicen att det känns bra att lämna in den hos de som kan dem bättre än jag själv.
  5. Den ser ju rätt nice ut, till ett rimligt pris verkar det som. Det står Mustang 2007-2009, någon som vet om det även passar till 2005? Krävs deet några fler ingrepp av något slag för att få det hela att passa, eller är det plug-and-play?
  6. Håller med! Lämnade också in min där för några veckor sedan. Gick smidigt även om själva delen inte hade kommit än. Tur att det fanns fler Mussar som skulle göra samma sak :)
  7. Lite surt att det blir lika mycket i skatt/tullavgifter som pris för kittet.. Vet ni någon svensk leverantör av lite billigare bromskit?
  8. Tack för tipset. Du vet inte vilket kit du beställde därifrån?
  9. Någon som har några erfarenheter med Power Stop bromskit, som tex summitracing säljer? Vill hitta något kit med nya skivor/klossar fram/bak till lågt pris, åtminstone något bättre än mina originalskivor som är i dåligt skick. https://www.summitracing.com/int/parts/pwr-k1381-26/overview/year/2005/make/ford/model/mustang
  10. Via ebay. 500kr med frakt. Visst, tanken är att jag skall byta huvudenhet jag också men inte just nu.
  11. Självklart.... jag missade visst en sak med installationen. Borde tänkt på det. Jag hämtade matning från min "knapp" jag har installerat för öppning av bakluckan innefrån, men den spänningen är ca 0,8V lägre, vilket var tydligen tillräckligt för att inte adaptern skulle starta. 11,8V var det endast. Så nu är problemet löst till slut. Men visst, nu stereo inom sin tid. :)
  12. Har provat 2 olika jordpunkter och spänning får den. Ja tanken lite framåt i tiden är att byta huvudenheten som du säger men inte detta år så då var iaf tanken att ordna en aux ingång för att koppla in mobilen eftersom radion är kass. Har provat att inte koppla in från bilens sida utan endast adapterns kablage som det står i instruktionen för att den skall hitta adaptern men inte ens det funkar. Om adaptern funkar eller inte har jag inte den blekaste aning om..
  13. Hej, Har köpt adaptern så att jag får till en aux lösning. Dock får jag det inte att fungera det står fortfarande No AUX input. Alltså den hittar inte adaptern. Någon annan som stött på problem med detta? Har sökt runt men inte hittat någon som haft problem med installation av detta.
  14. Funkade din AAI-FD4 på en gång efter inkoppling? Men funkar inte alls. Står fortfarande No aux input av någon anledning.
×
×
  • Create New...