JanneJ July 28, 2012 Report July 28, 2012 De här grillspetten är testade på allt från småttingar som knappt fått tänder till gamla damer som har börjat tappa sina. Reaktionerna är alltid 100% positiva Vi börjar med vanlig blandfärs, ca 200-250 gram/person.1 ägg blandas ner i färsen för att få något som binder lite.kryddningen består av:DijonsenapBarbecuesås original, gärna med lite rökig smak.En skvätt kalvfondSaltPeppar, jag brukar ha en blandning av vit, svart och rosepeppar i kvarnen.Blanda och forma till "korvar", sätt i ett spett. Hoppa över att blötlägga spetten, bara onödigt arbete..Tänd grillen och sätt gallret på mellanhöjdVänd ofta i början, använd en sked med långt skaft och hjälp till så att de inte fastnar i gallret. Klabba inte på nån olja!Använd handskar då det brukar bli ganska mycket pyssel ovanför glöden med att vända spett.Grilla till de blir lagom genomstekta, övergrilla inte.Njut!Smakar även gott att värma, kvarblivna brukar bli uppskattad nattamat tillsammans med en öl. Citera
bulan July 28, 2012 Report July 28, 2012 Mmmm.Gott!Ps. Det är väl inte en grill från BILLIGTEMA hoppas jag ! ! !Mvh. MatsCMC 2089 Citera
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.