Jump to content

Styling


kanske mustang

Recommended Posts

6 timmar sedan, massemustang said:

Har du redan köpt den bilen av den bilfirman tycker jag synd om dig. Läs mitt tidigare inlägg.

Nej Nej Nej den är impoterad (inga garantier)  och av en liten firma,  Nej jag köper av Fordhandlare  men tyckte den  hade en del fina detaljer så jag undrade över den. Bra att du varnar så ingen annan  blir besviken. 

Link to comment
Share on other sites

Den här ändringen var inte godkännd, på besiktningen svarade de att man inte får ändra en typgodkänd lykta  och ändra den från att den lämnat fabrik, synd  hade varit  snyggt.  Bra med besiktning för säkerhet och sådant men ibland är det lite för mycket.... Det här går nog inte heller att switsha, alltså en knapp för av och på  för besiktning. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kan man inte bara programmera om dekodern som styr baklamporna så att dom blinker som man vill eller vill inte Ford släppa på programmeringskoderna ?

Lamporna är E-godkännda så där är det Inga problem. Mjukvaran sitter ju inte i lampan. Blinkersbakljus som både kan blinka/lysa rött och gult kan ha RGB dioder som kan programmeras att lysa med vilken färg som helst. Hittar någon hur man programmerar blinkersena så är det bara att titta i EU-kraven och se vad för begränsningar som finns för blinkfrekvenser och ljuskombinationer, se utdrag ur TSFS2016:22 med hänvisning till EU-krav.

Andra bilmärken har under 2017 kommit med rinnande och sekvensblinkande blinkers, så det verkar finnas möjligheter idag.

Så länge fordonet uppfyller EU kraven så ska det gå att ändra. Om det är en ändring som lätt märks av polis och besiktning så är det bra att skaffa ett intyg att EU bestämmelserna uppfylls. Transportstyrelsen och bilbesiktningen ska kunna hjälpa till med att ta fram ett intyg.

Körriktningsvisare.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...