Jump to content

Recommended Posts

Undrar vad är det som händer. Om den pajar för att du har för mycket effekt i motorn. Med ett shift kit. Borde kunna plocka ut närmare 300 hk.

I motorn. Det hade jag i min C4. Men när kom upp mer i effekt så startade mina problem. Men jag sålde lådan snabbt. och skaffade mig en 4 pet. Men idag har utveklingen kommit längre. Vet en kille som har närmare 600 - 700 hästar med lustgas. Han har inga som helst problem

med att få lådan att hålla. Det han har problem. Är att hans detroit locker

i bak axeln inte håller. Så han skaffade spole. Och det håller och går jävl

fort med. Hjullyft gör han med. C4 det är vad han andvänder.

Så jag tycker det är konstigt att du har problem. Har du mer än 700 pollar i din motor.

Berra

Link to comment
Share on other sites

Hej!

Vet inte varför jag har såna problem!! har en std 351C.

Det första som hände var att min converter rasade. lämnade då in den för renovering. lämnade även in växellådan en c4 från 1966. bytte rör och oljekyl. Monterade allt körde problem fritt i ca 10mil. Då den slutade växla till trean.

Ringde killen som renoverade den. Han kollade på lådan, och det visade sig att han glömt dra skruvarna till gouvunörventilen. sen tappade han bort ventilen. så han satte in en annan. Som inte fungerade i den lådan. Så lådan slirade.

Då renoverade han en annan låda till mig en c4 från 1965 tror jag med dubbla drive lägen. Nu visade det sig att denna slirar hejdlöst och växlar inte som den skall. men nu har ju ingen garanti kvar. så nu letar jag efter en ny låda igen. (vägrar köpa fler lådor från denna killen ialf)

Link to comment
Share on other sites

Jag förstår. Det låter som du inte har haft direkt tur. Jag kan rek Alexanra enginering. Eller våran gamla guru. Inge Ellburg.

Tycker inte du ska behöva att köpa man låda. Det gjorde jag men det förde många problem med detta byte. Det tog mig närmare fem till sex år. Att få ordning på detta. Orsak var att jag inte kunde andvända org delar. Det slutade med hydralisk utrampnings lager. Som inte är billigt att köpa. En center force koppling. Tror att slut summa på detta landade närmare tio tusen kronor. Då är inte låda spräng kåpa svänghjul start motor inräknat.

Berra

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...