Jump to content

kurt

Klubbmedlem
  • Inlägg

    40
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    7835
  • Region
    Gävle-Dala
  • Stad
    smedjebacken
  • Yrke
    mental skötare
  • Intressen
    klasisska bilar och mc

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kurt's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Omdömespoäng

  1. bytte stiften på mustangen 2005 fick ur 7 av 8, hade köpt kina kitet ifall stift går av! sista momentet att få utdragaren att fästa på stiftdelen som är kvar gick inte så bra! där gick jag bet! någon som har en att hyra ut som passar?
  2. man får alltså rätt tune enligt de specifikationerna jag lämnar till steeda! priset säger de är en tune för gott, som jag uppfattar det enl deras text så får jag hjälp med justeringar om det inte blir rätt utan kostnad! Får man en tune skickad som programvara till sin mejl och därifrån föra över till sin sct x3 därefter tanka över den till mustangen! man kanske ska ta hjälp av någon som gjort det förut och vet 100 hur det går till väga!
  3. 219 pund + skatt ville steeda ha för min tune ! sa att jag ville ha samma tune som q350 mustangen från 2008, den ger 350 hp i motorn efter att jag satt på steeda cai, underdriven pulley och charge motion delete plates, (tar bort vingarna i insuget! samma ändringar som deras q350! låter det bra eller rekomenderas annat?
  4. en 05:a den är sänkt ! sitter 20" fälgar, lite extremt men det var på vid köp! camberplates! är det de som är sjuster bara och sitter i övre stötdämparfäste ! har sett något om det! blir verkstadsbesök nästa vecka för att kolla bärarmarna på vänster sida! ifall det är trottoar kant körning, är de ok så måste det blir något liknande som camberplates! tack för tippset!
  5. köpte en mustang med breda däck! bilen vandrar sidledes ! trodde det berodde på breda däck och sliten vägbana! framvagnen var ny sjusterad och nya däck vid köp! var och gjorde 4 hjuls inställning, resultat halv-toe/skränkning vänster -00.06 och höger +00.06 tolerans enl data -00.12/ +00.12 det ser bra ut men nästa mått ser illa ut! hjul lutning vänster -2,28 höger -00,41 sjusterat till vänster -02.14 höger -00.55 enl data bank -00.45 +00.45 de sa inget om dessa siffror! eftersom vänster hjullutning är mkt utanför tolerans måttet så är det väl vänster bärarm som är krokig eftersom det inte gick att komma innanför toleransen!
  6. bytte batteri i nyckeln då svarade bilen snabbare på knapparna samt på längre avstånd, medföljande batteri var svagt, var man tvungen att stå 1/2 meter från dörren innan låset reagerade! nyligen bytt batteri i bilen så det batteri är ok ochså!
  7. bytte batteri då svarade dosan komandon bättre! men startspårren blev det inget bättre med! blir väl och använda den som dörröppnare! gav säljaren dåligt betyg på ebay!
  8. det fungerade inte med att flytta fram chipet! säljaren sa att jag måste programmera om den hos låsmed med utrustning för jobbet eller hos ford återförsäljare! falsk marknads framföring anser jag! när de skulle skicka med inf hur man gör! det gjorde de inte! fick hitta själv som ibörjan på denna tråd! duger som dörröppnare!
  9. kan det vara så att nyckelbladet är ca 7mm längre är orginalet så chippet kommer för långt ifrån mottagaren?
  10. exakt samma har jag köpt! följt tråden hur man programmerar fjärren(knapparna) samt chipet till startspärren! knapparna fungerar men inte chipet till startspärren det går inte! försökt flertal gånger! så det blev en snygg fjärrkontroll ialla fall! till en musse 2005 s197
  11. mkt snygg! den har uppgraderad väghållning! synd att de inte ville ge den lite mer hästar än 319! för herzt modellen fick lite mer!
  12. tjenare! har holley sniper installerad 2018, gick mkt bra några mil! sen har den varit ett helvete! finns det någon i dalarna som kan med systemet så man kan få hjälp!
  13. fanns tre alternativ, bokade flyg men inte express leverans! har en 27 åring som är intresserad av min 69 ht, se om man köper en 05 och nyare istället! har svårt med utrymme att fixa med mustangen, 1 bils garage!
  14. delarna kostade 342$, avgasystemet och grenrörs bultar och packningar som ska bytas i samband med systembytet1 så frakten kostade nästan dubbelt mot varorna!
×
×
  • Create New...