Jump to content

Lefay

Medlemmar
  • Inlägg

    24
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Lefay

  1. Lefay

    Försäljare

    Hmm mjo jag vet att man inte ska bry sig om dumma svar. Men är jädrig less på goddag yxskaft svar bara för att man råkar vara tjej och mustangägare. Tyvärr så märks dom som svarar "kaxigt" mer än ni som verkligen kan och vill hjälpa till Ps: Till Spock..nej det är inte för mycket begärt att göra en sökning. Men tydligen är det för mycket begärat att få ett enkelt och vänligt svar på en fråga av vissa här i forumet. Ds.
  2. Lefay

    Försäljare

    Verkar som att det är lika bra att man slutar fråga om nått här i forumet... Lika bra man gissar sig fram till det mesta eller fråga sina vänner som inte kan nått om mustang..men dom försöker iallafall hjälpa till
  3. Lefay

    Försäljare

    Det är mycket möjligt..finns det nån hemsida till nån av dom eller kanske ett nummer??
  4. Lefay

    Försäljare

    Jepp jag vet att Rolands finns i Filipstad..men har hört att det ska finnas ytterligare en i trakten av Torsby..
  5. Lefay

    Försäljare

    Är det nån i detta avlånga land som vet om det finns mer än en försäljare av mustangdelar i Värmland. Har nämligen hört att det ska finnas nån i närheten av Torsby.. Så är det nån som vet om detta stämmer??
  6. Tackar!! Då har man fått en förklaring till varför dom inte funkar...nån klåpare har satt dit en av varje. Hoppas nu bara att dom inte ställt till med nått...
  7. Nån som vet vilken sorts lampor som det ska sitta i backljusen på en 65:a?? Sitter nämligen i dagsläget två olika lampor..
  8. Om man nu inte kan :wink: bygga ett dubbelt avgassystem. Vart köper man ett med rätt passform till en 65:a Cab?? Vill inte köpa ett i Usa i första hand
  9. Den här länken var den jag fick. http://www.carfax.com
  10. Undrar om det är nån som har en aning om vart eller hur jag kan söka min musses tidigare ägare i USA, Fick en länk till nån sida av en bekant...men då räckte ju inte vinkoden till. Den skulle vara längre....
  11. Lefay

    Nån

    vänlig själ som skulle kunna mäta vart på huven FORD märkingen ska sitta på en 65:a Har sökt på internet men hittar inte måtten. Vill alltså veta hur lång mellan rum det ska vara och hur långt ifrån kanten och så det viktigaste vart ska F sättas. Dom fattas nämligen på min för tillfället och så vill man ju veta vart innan man gör hål i huven för dom.
  12. Du då bokar vi v 31 nästa år då....ska du vara i samma fina form då?? Skulle allt vilja köpa denna bil och börja köra streetrace http://www2.blocket.se/view/2968067.htm?l=0&c=1&city=0 Men vart ska man hitta sponsorer då.... Du kanske vill.. :wink:
  13. Får väl hoppas att mäster bror har tid att hjälpa dig då. Så får man väl se värstingen till nästa sommar då??
  14. Jepp det var ju lixom det ha hade. Smög upp jämsides och stod och rusade sin bmw. För som du vet så låter ju min musse inte allt för elak....ännu :wink: Kan tänka mig att du vill att det ska funka helst igår. Kände på samma sätt nu här när min stod inne för reparationer i 3 veckor, när min mekaniker kunde ha fixat den på 1. Men se nu skulle det väntas på en massa ford experter.
  15. Nej visserligen så är det säkert inget fel på att åka BMW, men va fn killen kan ju erkänna att han är mustang frälst :wink: Stå vi rödljus med en bmw kille som tycker han är astuff med bilen full i polare...tro mig det har jag testat. Du skulle ha sett minen på killen i Falun som jag drog ifrån vir rödljusen. Fatta han fick styck av en 39 år gamal cab....måste ju ha känts en hel del.
  16. Åneru den får du inte alls ärva, den har jag testamenterat till bmw killen som vägrar erkänna att han är mustang frälst :wink: Nej sån tur att hon är röd i orginal har jag inte, hon ska vara Caspian Blue enligt vinkoden. Men jag tror jag behåller den vinröda färgen
  17. En annan ska ju banken få sponsra med en omlackering nu i vinter, plus lite annat små pyssel. Eller så köper jag en värre bil än din... =) Och du....du kan få min krama mig hårt tröja om du vill... :wink: Behöver den inte länger. Har bättre lön här...
  18. Du Hinkas..... Jag trodde du redan va på Psykes ja =)
  19. Glömde ju att skriva med att vi upptäckte det igår när bilen skulle köras ur garaget och oljefiltret sprack/sprängdes så all olja rann ut. Olja var bytt under veckan men när den rann ur så var den kolsvart, hur kan den ha blivit så efter ca 7-10 mils körning??
  20. Nej lyftarna är inte utbytta. Men stötstängerna ser hur bra som helst ut, plus att dom är inte täta. Är det lika bra att byta alla i hela motorn eller bara på den utsatta sidan??
  21. Efter del renovering av motorn. Så smörjer inte motorn 3 av ventilerna på vänster sida (om man står framför och kollar ner). Har fått hjälp att kolla att stödstängerna inte är täta, vilket dom inte är. Den killen påstår att det är lyftarna som inte funkar.. Nån som har nått annat förslag??
  22. Hmm önskar att jag kunde det...har nyss skaffat min första Mustang och har ingen aning om vilka märken som passar eller vad som ser snyggt ut...
  23. Nån vänlig själ som skulle kunna ge nått exempel på fälgar som skulle passa till min -65:ans cab??
  24. Hmm undrar bara om det nu är så att man inte ska behöva byta till km/h hur kan det då komma sig att jag fick en 2:a på det på min Mustang ifrån 65 när den skulle reg besiktas??
×
×
  • Create New...