Jump to content

lenfog

Medlemmar
  • Inlägg

    20
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av lenfog

  1. lenfog

    69?

    Vet inte om man kalla det för ett "barnfind" men det känns som den här Mustangen är värd ett bättre öde. Den har stått här i drygt ett halvår. Är det någon på forumet som känner igen vyn? Bilden är tagen väster om Stockholm.
  2. Man kan nog ha som riktlinje, att är priset för "bra" är det förmodligen ett "scam". Är relativt vanligt på ebay,tyvärr.
  3. Har för min del inte gjort så många inlägg. Är mest inne och läser, dock tycker jag att det är mycket bra kvalitet på forumet. Har inte sett några sura miner eller beska kommentarer, och det är nog det som gör att jag återkommer till forumet. Vad gäller möjligheten att skriva om annat än Mustang som naturligtvis tas upp på "övrigt", så för min del är jag intresserad av muskelbilar i stort, samt att det är kul att se vad andra har i garaget även om det är en "Indian eller Chebby". Måste väl nämna att hjärtat klappar mest för Walter P`s fordon dock hindrar det inte att jag tycker att min 96:a GT är ruggigt fräck lol. Tror nog att ju fler pekpinnar ju färre besökare.
  4. Tror att det är tänkt att Challyn släpps till -09, då de andra modellerna hos DC kommer med nya plattformar till det modellåret, främst 300:an.
  5. Såg vid ett tillfälle för ca:1 år sedan ,Wasa bil annonserade ut en bil på "byt bil.com" samtidigt som den var utsatt på e-bay i USA. Fotona på e-bay och "byt bil" stämde exakt. Mailade för att höra om priset och fick ett luddigt svar att de enbart sysslade med förmedling av bilar,hmmmmm!?
  6. På min -96:a om jag har 1/4 tank kvar går mätaren upp till ca 1/2 tank när jag slår av.Har aldrig reflekterat på om det skulle varit fel på mätarna.
  7. Verkar intressant,hur mycket kostar den?
  8. Verkligt fin Mach1,tycker att "din" modell är den tuffaste av Fastback modellerna.Kul också att följa din dagbok.Du har förmodligen kollat detta ,men,eftersom du var tvungen att ha i automadlådetätning har du kollat oljenivån i lådan?Såg också på Wheels Nats att "Wynns" har "undermedel" för hydraliska lyftare.Om det fungerar är en annan fråga,har själv varit skeptisk till undermedel i alla år.Fast jag tänkte prova en omgång i alla fall. Lelle
  9. Prenumererar på 5.0 Mustangs sedan december ,har fått 1 nr.Prenumererar även på en Mopar tidning sedan november har fått 3 nr med några månader emellan.Måste säga att från tidigare erfarenheter med rek brev och annan post ,har inte jag något större förtroende för posten varken här eller i USA.Måste vara någon utefter "vägen" som gör sig en extra "hacka" på våra tidningar.
  10. Hej Gick in på forumet för att se om jag kunde hitta nån länk till en ev.Cougar klubb,provade Ford klubben ett flertal gånger men fick bara till svar att sidan inte hittas.Tänkte då att mer erfarna Ford ägare kanske har några bra tips.Har också fått några bra tips ,tackar för dom Lelle
  11. Läste på Cuda Challenger siten att Mopar har planer på att släppa en ny Challenger -09,så det kanske är starten för ett nytt muskelbils krig.
  12. Hej på er alla Har en bekant som har hittat en -69 Cougar som han är intresserad av .Har letat lite efter en klubb eller ett forum för dessa vagnar,har dock inte hittat något.Har ni tips om en bra sida?Eller om någon har erfarenhet av dom,såsom kritiska punkter i karossen,tillgång på delar o.s.v.? Mekaniskt delar dom mycket med Mustangen vad jag har förstått. Tackar på förhand. mvh Lelle
  13. Nä, det gällde en årlig kontroll bes.Det löste sig.Problemet var att när vi monterade en separat armatur på stötfångaren o tog p-ljus funktionen från blinkersarmaturen,så slocknade p-ljuset när jag blinkade.Vilket stämmer ,för p-ljuset skall ju inte lysa när man blinkar(samma fenomen som bak i princip).Nu tog vi och kopplade ihop p-ljusen samtidigt som de var kopplade till respektive ordinarie vid blinkers armaturen.Så när jag blinkar vänster ,så slocknar normalt vänster p-ljus,då får den spänning från höger p-ljus istället.Ja, det vart en lång förklaring.Men den gick igenom nålsögat och det är huvudsaken.
  14. Tjena! Jag har en mustang GT -00. och jag undrar hur jag skall koppla för att få bort blinkersfunktionen från parkeringsljuset. så att p-ljuset inte slocknar när jag blinkar. är det någon som vet hur man gör?? Mvh Lelle
  15. "tejp" utan klister finns på Year One,lite långt bort kanske men man får grejorna på ett par veckor så kan man ju passa på att beställa lite andra prylar samtidigt.
  16. Har provat tennspackling som novis, på min Cuda som jag renoverar.visst var det lite knepigt med rätt temperatur på tennet och få underlaget tillräckligt rent.Men det var defenitivt kul att prova på.
  17. Hej Spock Jag beställde en instr.bok till min -96:a av Kent Hortlund,han brukar anonnsera i Wheels Magazine.Kostade 400 riksdaler,boken alltså.
  18. lenfog

    Vortech

    Hej Zapata Lelle här som skrev till dig förra veckan ang. kompressorn.Satt och pluggade installations manualen till mitt kompressor kit,såg där att ett nytt chip ingår i ditt kompressor kit från Vortech.Fast man måste skicka tillbaka en "tag" från den specifika motorn som man har installerat kompressorn i,därefter skickar dom det nya chipet för datorn.Vet ej om du levererade kitet till Becks bil eller om dom tog hem kitet från USA,har du fått läsa instruktionen för kompressor monteringen? Var bor du ?Själv bor jag i Jakobsberg.Hang in there. Hälsningar Lelle
  19. Hej Har investerat i en kompressor till min 96:a.Funderar på att reg.bes. med denna så småning om,men behöver uppgifter om skillnaden i effekt och vridmoment samt broms och chassi skillnader mellan GT:n och Cobran på 96 årsmodell. Om någon har nått bra svar på detta eller vet hur jag hittar uppgifterna ,så vore det kanon. Lelle
  20. Besiktigade min -96 för första gången i sommras,hade kopplat blinkersen till backljusarmaturen samt orange lampa.Fick till svar att det står i registreringshandlingen(som tillägg)att det sitter blinkers av provisorisk montering (utanpåliggande) på bilen så att då skall det vara så även vid efterföljande besiktningar.Handlade inte om E-märkning enl. besiktningsmannen.Den kvinnliga besiktningsmannen fattade ingenting av det som stod på protokollet när jag kom in för ombesiktning och inte jag heller för den delen.
×
×
  • Create New...