Jump to content

lagbrant

Medlemmar
  • Inlägg

    64
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av lagbrant

  1. Kan vi inte bara samla ihop ett gäng muskelbilsfantaster (inte bara ett problem för mustangägare) och lägga lakritsremmar runt riksdagshuset, sagerska huset och rosenbad? Det kanske inte hjälper så mycket men det skapar i alla fall uppmärksamhet och debatt. Ni som har tillgång till dyngspridare är ju såklart välkomna också!
  2. Vilken jävla smäll! Undra vad det var? Lär ju inte finnas landminor av den där magnituden eller? Jag tippar på death from above.
  3. Snyggt värre MEN, du måste damma av dashboarden...
  4. God medmänniska som man är så skulle man ju inte tveka på att hjälpa till i sådana här fall. Det är ju en självklarhet att man skulle låta "offren" värma sig i bilen, men när man läser sånt här så blir man ju tveksam... Jävla försäkringsbolag! det är ju inte räddningstjänstens fel, dom kan ju inte ta några risker i såna här fall...
  5. lagbrant

    Körlektion

    Appropå "arab-driftarna" kom jag att tänka på denna goding. http://www.youtube.com/watch?v=VBQRBpiNgXU Driftare nr 2 är riktigt GRYM!
  6. lagbrant

    Körlektion

    Fler "roliga" olyckor... ingen bilrelaterad olycka men kul ändå
  7. lagbrant

    Körlektion

    Eller så gör man såhär! det verkar genomtänkt... http://www.youtube.com/watch?v=SSgmTjE0LJQ
  8. Gå på vad du tycker är snyggt! Personligen så tycker jag mest om manuella GT som kommit som flyttgods, förstår fortfarande inte riktigt varför jag sålde min...
  9. Har precis läst artikeln och det som gör mig mest upprörd är det som står i slutet i stil med, "jag inser att jag skulle förlora ett mål i rätten och därför får killen tillbaka sina pengar". Med en sån inställning till sina kunder så blir man snart av med alla, dvs man har ingen känsla för kundvård överhuvudtaget utan så fort pengarna är på kontot vill man aldrig mer veta av kunden, jag tycker det känns oseriöst. Personligen tror jag aldrig att killen skulle ha fått ett öre tillbaka om det inte vore för artikeln, synd att den inte publicerades i en tidning med större läsarkrets bara. Jag vill också poängtera att jag aldrig har gjort affärer med det i artikeln nämnda företaget eller liknande företag och därför inte har några "förstahandsuppgifter" utan har format min uppfattning utifrån det jag läst i annonser och på forum som detta.
  10. Jag har varit ute och gubbkört för mycke på sistone så en ny koppling skall inhandlas. Jag har kollat med Hansen och ska kolla med Norrlands imorron, är det nån som har tips om nån annan som säljer vettiga grejer till vettiga priser?
  11. Dom var välidigt lika mina... http://www.mustangclubsweden.com/phpBB2/viewtopic.php?t=9853&highlight=
  12. Jag hittade en bild på den i AB.
  13. Samma för mig, sökte på "startrelä" utan träffar, men hittade flera trådar vid manuell sökning.
  14. Uppdatering: -Mätte batteriet till 12.28V. -Vred på tändningen. -Kopplade med en startkabel ihop de två stora kopplingspunkterna på reläet. -Sprang in i bilen och tryckte ner kopplingen. -Ingenting händer förutom att startkabeln blir skitvarm, inte ett ljud/klick. -Kopplar loss kabeln och vrider av tändningen. -Mätte batteriet till 12.08V. -Provar att starta bilen som vanligt, WROOOM! bilen startar och går som vanligt, jag stänger av och provar igen WROOOM!. Fattar fortfarande inte vad som var fel från början! Tack till alla som har engagerat sig.
  15. Ja, jag tänkte det också så jag provade att vrida nyckeln utan att trycka ner kopplingen, men det klickar inte på samma sätt.
  16. Ser ut att vara en flyttgodsbil också Riktigt generösa på bilprovningen brukar dom vara. Min 89:a har rullat rakt igenom 2 ggr med stora hål i avgassystemet... Bra bilval, mer bus per krona får man leta efter.
  17. Tjena Jocke, jag har identifierat reläet, väntar bara på smärjelduk och voltmeter. Jag inte så sugen på att knuffa igång den när jag är själv, väntar på tjejen.
  18. tacktack, ska provmäta ikväll när tjejen kommer hem.
  19. Har prövat 2 olika batterier, båda har stått en hel natt på laddning innan provstart. Vart sitter startreläet och hur ser det ut?
  20. Hej, nu behöver jag hjälp... Min gt -89 vägrar att starta. Har kollat batteriet och det är ok. Voltmetern i instumentpanelen visar 10 volt men om jag mäter på batteriet får jag drygt 12 volt. När jag vrider på nyckeln går startmotorn inte runt utan det hör bara "klick". Larm, belysning o.dyl. funkar. Hade samma symtom på en annan bil förut och då var batteriet slut, men så är inte fallet denna gång. Kan nån vänlig själ hjälpa mig? EDIT: Hamnade visst i fel forumdel, skulle nog vart i Elforumet.
  21. När jag hade hemtelefon ringde det telefonförsäljare minst 3ggr/vecka. Till slut tröttnar man på att artigt tacka nej och börjar istället driva med dom, dock gick mina påhitt aldrig såhär långt... Dog nästan av skratt när jag hörde denna. (engelska) http://howtoprankatelemarketer.ytmnd.com/
  22. Visst, mitt förslag är att du börjar!
  23. Det verkar som att jag inte får in några fler bidrag, så nu avslutar jag tävlingen! And the winner is..........HT-66:a, cmc1605 PM:a Namn och adress så skickar jag vinsten! Tvåan Sven får lov att skapa ett eget Quiz här på forumet. (det får ju såklart ni andra göra också, om ni vill) RÄTT SVAR: 1. Vilken var världens största ö innan Grönland upptäcktes? Svar: Grönland, med största sannolikhet så var ön lika stor redan innan den upptäcktes. 2. Vilken pokerhand syftar man på när man talar om "american airlines"? Svar: Valfritt par i ess. 3. "Jocke smålänning" är en känd person i vissa kretsar, men vad är det han är så grym på? Svar: Skjuta lerduvor. 4. Var i världen har du hamnat om du befinner dig vid "Checkpoint Charlie"? Svar: Berlin 5. Vad heter stadsarkitekten som under förra seklets första hälft formade stadsbilden i Uppsala? Svar: Gunnar Leche 6. Vad heter mannen som startade ett stort varuhus i Ullared? Svar: Göran Karlsson 7. Vad är Mark Evans känd för? Svar: Div motorrelaterade program på Discovery 8. Vad heter skidåkaren Jon Olssons nya paradtrick? Svar: Kangaroo flip 9. Vad kallas ett flerbostadshus med en trappuppgång och som är ungefär lika brett som djupt? Svar: Punkthus 10. Vad heter Wallenbergkoncernens maktbolag? Svar: Investor Utslagsfrågan. Jag äger två bilar, en Mustang och en bil av ett annat märke. Hur många hästkrafter huserar under huven i den andra bilen? Svar: 125 hk
  24. Kom igen nu, tråden har haft mer än 150 visningar, men bara 4 tävlingsbidrag hittills. Fler bidrag tack.
×
×
  • Create New...