Jump to content

Elwaro

Medlemmar
  • Inlägg

    52
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Elwaro

  1. Takk skal du ha! Fant det allikevel selv ut i formiddag.De andre hullene som var borret i innerskjermen er sikkert fra noe annet eller feilborret av tidligere eiere.
  2. Okey,isåfall skal selve releet skrues fast i innerskjermen.......ikke sant? Hvorfor jeg spør er at det finns flere borrede hull der men ingen passer med festene på releet.Jeg får vel gjøre noen flere hull......
  3. Noen som har et bilde som viser plassering av lade releet på en 67-68 modell? Usikker på om det skal sitte montert mot grillen eller mot venstre innerskjerm. Mitt rele har 2 skruefester + at en jordledning skal festes mot karosseriet.
  4. Hei Du finner den i katalogen til Mustangplus under navnet " Windlace " og i katalogen til Mustang Unlimited som " Pinch-On Windlace "
  5. Jeg monterte slike lister igår og opplevde det samme.Men når jeg tok i litt hardere gikk fønsteret "forbi" og helt opp. Du får kontrollere at du har fått listene helt på plass.Jeg måtte presse de ganske hardt inn og deretter litt ned.Da så det ut som de gikk på plass og festet seg.
  6. 150 spenn for en pizza blir jo som å spørre hvor mye en bil koster det... :wink: I Sverige må man vel forresten spise pizza'n med skje.......må man ikke?
  7. Det man ikke klarer å skaffe i butikkene finner man som regel på eBay. Du må bare ta tiden til hjelp...........
  8. Jeg må også få love å henge meg på.....med noen synspunkter.Selv om jeg er norsk :wink: Først og fremst...dere har et kjempebra forum her,hvor det meste av informasjon finnes.Dessuten får man jo hjelp når man behøver det ! Allikevel støtter jeg de som synes at f.eks. "typ olje",som tross alt gjelder for "alltid" og ikke er grunnlag for videre diskusjoner godt kan ligge på Teknik-siden.Der passer det jo inn helt perfekt.
  9. Finns det en tappeplugg på C4 automaten slik at jeg kan tappe av den gamle olja og få fyllt på ny?
  10. I min 68 Mustang HT sitter det en 20 A sikring til "Lighter og Emergency Flasher".Sikringen er en glassikring og er ca. 26 mm lang. Jeg har forsøkt å bestille denne flere ganger fra USA men hver gang kommer det en 30 mm lang sikring.Samme her hjemme;bare 30 mm lange sikringer å få tak i og disse er det ikke plass til i holderen. Noen som vet hvem som har rett sikring? Ps.Ifølge min Shop Manual for 1968 Mustang skal det være en SFE 20 A sikring
  11. Jeg håper du har rett ! Men er litt redd for at de kan være enda strengere her i Norge.Men......jeg får gjøre det beste ut av det..........forsøke å få slått inn et nytt nummer + stjerne.......så likt originalen som mulig. MEN........hvor finner jeg stjerna?
  12. Jeg har snakka med Biltilsynet som de heter her i Norge,og de godkjenner ikke en bil med feil eller manglende chassinummer.Som de sa til meg; da kan jo bilen være stjålet?! når "bil" og papirer ikke stemmer overens.Door-tagen holder ikke......den kan man jo bare poppe på etter at man har kjøpt seg en ny i USA Men hur gjør man?hvor kjøper man riktig pregeverktyg?Må jo se originalt ut og da skal vel siffer/bokstaver være 5 mm.Dessuten skal det vel være en stjerne eller to..........Så får man vel slå inn bokstaver/siffer/stjerne helt presist og helst før man sveiser inn ny innerskjerm?
  13. Brukte du noe spesialverktyg? Eller vanlig handelsvare?
  14. Hur har det gått med vin-nummeret ditt? Jeg spør på grunn av at jeg har samme tilfellet her hos meg Har du fått preget inn et nytt nummer? Og er den blitt registrert?
  15. Nå har jeg fulgt ditt råd Lars,og varmet opp niplene før jeg prøvde å løsne. Det virket PERFEKT !!! Brukte først litt rustoppløsning en dag eller to,deretter varmet jeg godt opp med en liten gassbrenner fra Biltema.Vips.......og de løsnet :wink: Så.......takk for godt råd.
  16. Takk for tips.Vi får nå se...........tenker det blir litt rustmiddel i bunnen og så noe tecktyl/understellsmasse over som totalbeskyttelse.Passer vel best for nordiske forhold tenker jeg
  17. Kan du si litt nærmere om denne metoden? Mener du at jeg først skal grunne med en rustbeskytter,deretter lakkere og så påføre linolje? Og.......hva slags linolje bør jeg bruke?Har du noe merke,type,nummer,salgssted eller lignende å foreslå? Ett strøk,tp strøk,tre strøk?
  18. Hvis jeg pusser ned plåten i gulvet under bilen og behandler med noe slags rustbeshyttelsesmiddel.Hva slags lakk eller annet middel ville dere foreslå å benytte utenpå dette? Svart lakk? Karosserimasse av noe slag? Noen med gode erfaringer eller tips?
  19. Jeg skal montere nye gummilister rundt dørene og i døråpningen.Skal listene limes og isåfall bør jeg bruke kontaktlim eller noe annet? Listene i døråpningen sitter jo inne i ei kromlist men løsner veldig lett uten lim. Håper noen kan hjelpe med et svar
  20. Takk for bildene Dread ! Først skjønte jeg ingen ting..........men NÅ fant jeg det ut !!! Hadde montert bremseslangen feil vei Nå løste alt seg....................takk for hjelpen !
  21. Er det noen som har et bilde av bilen sin hvor man kan se hvordan venste bremseslange foran er skrudd fast i karosseriet og hvordan bensinrøret går i forhold til dette??? Jeg har problemer med å finne ut av dette da tidligere eier-e har gjort noen hjemmegjorte løsninger Ønsker meg også et bilde fra høyre side.Det blir jo min neste utfordring å utbedre Pst.Jeg har skjematiske tegninger men de viser jo ikke exakt hvordan det skal se ut.
  22. Joda,det går ! Mustang Unlimited i USA har sett til -67 HT for $149.95. Dette dekker: windshield,roof rail,door side glass "felts",trunk,door end seals and rear window. Da er jo mye gjort :wink:
  23. Okey,skader jo ikke å ta en tlf. Skal gjøre det så kan det vel hende han kan antyde en ca. kostnad på dette.Da får jeg jo et sammenligningsgrunnlag opp mot det "våre" svenske venner skal ha også. Uansett,det er jo ikke lett å gi noen priser over tlf. men en viss "feeling" får en jo........
  24. Jeg har en 68 HT UTEN markeringslys på sidene av forskjermene.Heller ikke refleksene på baksjermene. Er dette normalt? Bilen er fra første halvdel av januar 1968,men trodde dette ble påbudt fra og med 1.1.68 jeg Kanskje tidligere eier bare har fjernet det? Noen som har noen gode tips?
×
×
  • Create New...