Jump to content

Hans Bergman

Medlemmar
  • Inlägg

    97
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Hans Bergman

  • Födelsedag 1958-03-27

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hans Bergman's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej. Om du inte hittar just -67 baksäte,så är -65 -66 -68 samma. Det är bara klädseln som är annorlunda. Och att det är från en cab.
  2. Hej alla musse fans. Är detr någon som vet var man får tag på ställskruven till klockan i-68 mustang? Var kan man få tag på nollställar skruven till trippmätaren? Det är dom sommer kommer igenom glaset Bussigt av någon som kanske vet var det finns:
  3. Inte går det att värdera bara så. Titta på bilen vad som skall göras och vem som skall fixa Det är ju som andra lite mera sällsynta bilar. Du kan ju inte få en S codad bil under 300 tusen som är nåt med. Sen beror det på skick och utrustning från fabriik. -67: an ligger över 500 om det är en GTA
  4. Jo jag har hittat felet. Det var inte så svårt när man började Bytte en kolv och nya slangar,så nu är det ok.Fanns på Ebay Tack för hjälpen
  5. Jo köp den efter du kollat upp att det är en äkta boss. Dom blir inte billigare
  6. Hej Happy. Det där fixar du ju själv. Du får ju med suport när du köper cabben.
  7. Hej.Är det någon som vet nåt om el cabbar? Jag får den inte att gå upp och ner med el. Motorn till cabben fungerar hur bra som helst. Det är luft i slangarna och det bubblar när man tar på knappen och skall fälla upp den.
  8. Nu är bilen i stort sätt färdig. Eller den är så färdig som jag tänkte detta år. Får väl ta ut motor och piffa upp en annan vinter. Men nog är det mycket att plocka med när man börjar med en sån här kärra. Hoppas det blir en fin sommar så man får åka lite musse nerkabbat.
  9. Jo jag vet att det finns nummer där. Får väl skruva bort startmotorn vid tillfälle och se vad det är. Tack så länge
  10. Finns det inte någon nummer som man kan se det på? Jag bytte ventilkåpor och på topparna står det 302. Motorn är nog blå under det rödmålade.
  11. Nej Adolf inte är de ju så. Var fick du de ifrån? Motorn är ju original i bilen. Fast man vet ju inte.
  12. Hej är det någon som vet vilken bil som hade en röd 302 motor original från fabrik? Det sitter en röd 302 i min -68 musse. Men oljetråget är blått som alla mussar utom-65
  13. PÅ Globalmotor i borlänge har de en -68 bullit grön fastback musse. Gt 390 till salu
  14. Finns det många gula såna i sverige?
×
×
  • Create New...